Conditii Generale:

 1. Prin inregistrarea si/sau folosirea site-ului DailyFeed.ro, inclusiv prin simpla navigarea pe acesta esti de acord cu toti termenii si conditiile acestuia.
 2. Termenii si conditiile site-ului DailyFeed se pot schimba din cand in cand fara obligabilitatea noastra de a anunta aceste schimbari.
 3. Termenii si Conditiile se aplica pentru orice parte, continut al site-ului DailyFeed.ro

Egibilitate:

 1. Conform Regulamentului membrii si persoanele care apar pe acest site au sustinut si garantat obligatoriu in momentul inscrierii faptul ca au peste 18 ani. Cu toate acestea, nu putem avea garantia ca fiecare membru se incadreaza in limita de varsta. Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea sau accesarea site-ului de catre persoane minore.
 2. Esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri.

Inregistrare:

 1. Pentru a deveni membru trebuie sa completezi in formularul de inscriere cateva date personale obligatorii (adresa de e-mail si parola). Adresa de e-mail trebuie sa iti apartina, in cazul in care se dovedeste falsa, ne rezervam dreptul de a le modifica sau de a ii de a-ti interzice accesul pe site.
 2. In detalii profil ti se va cere sa alegi un nume de cont. Avem dreptul sa refuzam orice denumire de cont care: * poate creea confuzie; * poate ofensa in vreun mod o persoana, o entitate sau un grup; * contine cuvinte jignitoare, adresa de e-mail, telefon, etc. Poti solicita anularea contului oricand si din orice motiv si la randul nostru, avem dreptul sa iti interzicem accesul oricand si din orice motiv cu sau fara un avertisment prealabil. Contul tau este personalizat si securizat printr-o parola. Daca ai completat o adresa de e-mail falsa, nu vei putea activa contul. Nu trebuie sa spui nimanui parola sau sa permiti accesul altui utilizator la cont. De asemenea, te angajezi sa nu cedezi sau sa vinzi accesul la site prin contul tau. Esti singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului tau. Daca nu mai ai incredere in siguranta contului tau, cel mai bine este sa iti schimbi parola periodic. Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. In cazul in care descoperim ca ai mai multe conturi in acelasi timp, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a-ti interzice accesul pe site.

Continut:

 1. Esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri.
 2. Nu vei introduce pe site si forum si nu vei transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
 3. Nu vei intorduce pe site sub nici o forma poze sau video cu alte persoane care contin materiale ce ii pot ofensa pe alti utilizatori, informatii confidentiale sau care au copyright.
 4. Administratorii/Moderatorii isi rezerva dreptul de a respinge orice fotografie si format video care nu respecta aceste restrictii.
 5. Nu vei introduce pe site si nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului. Nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte informatii din materialele incluse pe site.
 6. Nu vei introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului.
 7. Nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.

Reguli conduita:

 1. Nu vei folosi site-ul pentru a face reclama decat cu acordul DailyFeed.
 2. Nu vei culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil.
 3. Nu vei include in profilul tau si/sau pe site informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane.
 4. Esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori. Administratorii/Moderatorii isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori. Pentru incalcarea oricarei din regulile mentionate mai sus Administratorii/Moderatoriio isi rezerva dreptul sa iti dezactiveze contul temporar sau permanent.

Informatii Generale:

 1. Opiniile, sfaturile, declaratiile, comentariile, mesajele private sau orice alte informatii existente pe site, chat si forum apartin in exclusivitate utilizatorului care le-a introdus. Acesta este singurul raspunzator pentru veridicitatea lor.
 2. DailyFeed nu garanteaza ca aceste informatii sunt reale, clare sau folositoare si nici nu este responsabila pentru opiniile exprimate de membrii site-ului. De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplaceri cauzate unor membri care s-au bazat pe aceste informatii.

Copyright:

Toti utilizatorii trebuie sa respecte drepturile de proprietate si intimitate ale celorlalti membri. Odata cu introducerea pe site a unui material, garantezi ca ai drept de proprietate asupra lui sau ca ai aprobare din partea proprietarului. Prin introducerea oricarui tip de continut pe DailyFeed, prin prezentul acord accepti sa ne lasi sa folosim continutul tau in orice scop. Pentru a raporta o incalcarea drepturilor de autor, vezi in meniu “Drepturi de Autor”

Non-Garantii:

 1. DailyFeed.ro nu are nici o responsabilitate fata de orice promisiuni ori angajamente asumate de oricare dintre utilizatorii catre alti membrii fata de modul cum sunt indeplinite asemenea angajamente sau fata de incalcarea acestor angajamente, precum si fata de orice transferuri banesti efectuate intre utilizatorii, singurii responsabili pentru acestea fiind utilizatorii. Nu ofera nici un fel de garantie pentru eventualele erori, intreruperi, pierderea conexiunii si eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea a site-ului .
 2. DailyFeed.ro nu este sub nici un fel raspunzator de eventualele reclamatii in ceea ce priveste indexarea informatiilor dvs. in motoarele de cautare. DailyFeed nu are nici o obligatie sau putere de a sterge aceste informatii din spatiul online. (stergerea lor se face doar de catre Google periodic).

Altele:

 1. Pentru reclamarea drepturilor de autor viziteaza pagina “Drepturi de autor”
 2. Pentru politica de confidentialitate viziteaza pagina “Confidentialitate”