Betty, fiica lui Florin Salam, prima operație estetică: “Când ești mamă, corpul ți se modifică. A fost o necesitate, nu un moft”

Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, a trecut prin prima intervenție estetică, la doar 21 de ani.3 min


Advertisements

Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, a trecut prin prima intervenție estetică, la doar 21 de ani. Pe o rețea socială, tânăra a oferit detalii despre operația pe care și-a făcut-o, precizând că “a fost o necesitate, nu un moft”.

Betty Vișănescu a devenit mama la vârsta de 18 ani, iar de atunci corpul ei a suferit mai multe modificări. Artista nu mai era deloc mulțumită de bustul său, astfel că a decis să-și facă prima intervenție estetică.

Advertisements

Fata cea mare a lui Florin Salam și-a făcut la un spital privat din Capitală o mastopexie, pe scurt o ridicare a sânilor. Operația a decurs perfect.

Sunt bine! Vă mulțumesc pentru mesaje. A fost totul bine, iar eu am avut parte de cea mai bună îngrijire din partea asistentelor și a medicului. Astăzi am avut o intervenție chirurgicală. Este vorba despre o mastopexie cu implant mamar, iar eu sunt foarte mulțumită. Sunt foarte bucuroasă că mi-am împlinit, în sfârșit, această dorință. Am stat multă vreme să mă gândesc dacă doresc să-mi fac această intervenție, însă a fost o necesitate, nu un moft, dar bineînțeles că schimbă și fizicul în mai bine. Când ești mamă, corpul ți se modifică, iar eu fiind o mamă tânără, aleg să am grijă de mine și să arăt întotdeauna cum îmi place, ca să mă pot simți femeie. Am ales un doctor bun și sunt tare mulțumită”.

betty salam operatie estetica

Betty Salam și Cătălin Vișănescu, pregătiți de nuntă: “Mi-a dat alt inel”

În 2018, Betty Salam și Cătălin Vișănescu au spus cel mai important ”Da!” din viața lor. A urmat, apoi, botezul băiețelului lor, Matthias, însă cununia religioasă nu a mai avut loc. Fiica lui Florin Salam a dezvăluit că și-a pierdut inelul de logodnă într-o vacanță în Turcia, astfel că evenimentul a fost amânat. Însă, după acest episod, tânăra a mărturisit că a primit un alt inel, iar ea și Cătălin Vișănescu au intenția să își facă nunta în viitorul apropiat.

Mi-a dat alt inel, m-a cerut din nou! Vreau ca la nunta mea să fiu nemachiată, îmbrăcată cu o rochie simplă, într-un loc unde să fie și munte, și mare, și numai oameni apropiați. Să fie undeva unde nu am mai fost. Eu am făcut cununia civilă înainte să împlinesc 18 ani și după ce am născut am făcut și botezul. La ambele evenimente am fost epuizată. Nu mai vreau să fie așa”, a spus fiica lui Florin Salam.

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *