Cuplurile de la Insula Iubirii 2022. Concurenții sezonului 6 al show-ului de la Antena 1

Care sunt cuplurile de anul acesta? Cum arată concurenții din sezonul 6 și care sunt poveștile lor?5 min


Advertisements

Insula Iubirii este una din cele mai așteptate emisiuni. Majoritatea românilor au așteptat îndelung noi detalii despre show-ul incendiar de la Antena 1.

Sezonul trecut a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, iar acum alte cupluri au fost gata să accepte provocarea și să își testeze relația.

Care sunt cuplurile de anul acesta? Cum arată concurenții din sezonul 6 și care sunt poveștile lor?

Insula Iubirii sezon 6: concurenți

Insula Iubirii primește cu brațele deschise noi concurenți care sunt dispuși să ia totul sau nimic de la această experiență. Thailanda a fost martora unor despărțiri incredibile, dar și a unor povești de iubire desprinse din basme.

Câțiva din foștii participanți sunt chiar și acum împreună, iar unul din cele mai fericite cupluri sunt de departe Roby și Medana, care au și un copil împreună. Ispitele masculine și feminine sunt gata să demaște cele mai ascunse trăiri ale celor veniți în fața testului.

,,Nu mai este mult și începe ” Insula iubirii „. Credeti-mă, chiar nu mai este mult. Este sezonul șase. Cu pandemie, cu tot, cam opt ani de când fac parte din proiectul ăsta. Da, vedeți în poza asta cum au trecut anii.

Mai alb, mai slab, mai matur, mai înțelept. Dar eu. Sunt vremuri pe care nu credeam că le vom trai, dar le simțim. Și vom trece peste ele…mai albi, mai maturi, mai înțelepți! Și…mai zâmbitori. Căci…despre asta este vorba!”, le-a mărturisit Radu Vâlcan fanilor pe rețelele de socializare.”, le-a mărturisit Radu Vâlcan fanilor pe rețelele de socializare.

concurenti insula iubirii 2022

Detalii despre cupluri – Insula Iubirii sezon 6

Advertisements

Cristina (30 de ani), de profesie medic stomatolog şi Sebastian (25 de ani), specialist marketing au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii după o relaţie de 1 an şi 2 luni. Cuplu solid, cei doi au lăsat să se înţeleagă încă de la prezentare că iubirea lor este una foarte puternică şi poate depăşi orice obstacol.

Cerasela (26 de ani), consultant fonduri europene şi Rareş (28 de ani), specialist IT aduc pe Insulă o poveste atipică, ce durează de aproape 2 ani. Cei doi s-au cunoscut online, atunci când sperau mai puţin, dar când aveau mai multă nevoie unul de altul. Fiecare simţea că e momentul să pună bazele unei relaţii serioase, iar decizia de a participa la acest show au luat-o împreună, însă mai mult pentru ca Cerasela să depăşească un bagaj emotional din trecut, care se reflectă însă în relaţia lor.

Lavinia (27 de ani) şi Reymond (26 de ani) sunt împreună de mai bine de 4 ani şi au venit tocmai din Irlanda pentru a da cel mai dur test al relaţiei lor. După o cerere în căsătorie atipică, în două etape şi mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi au decis că Insula este testul suprem care le va răspunde la întrebarea care îi macină cel mai des – “În ce direcţie se îndreaptă relaţia noastră?”. Totodată, au mărturisit încă de la casting că dacă vor pleca împreună de pe Insulă, vor încununa relaţia lor tumultuoasă cu o mult-aşteptată căsătorie.

Priscilla (22 de ani), studentă la Medicină şi Bogdan (23 de ani), masterand în Managementul Afacerilor s-au înscris la cel mai fierbinte reality show din dorinţa de a vedea cât de solidă este relaţia lor. Tineri, la început de drum, dar împreună de mai bine de 2 ani, cei doi au mărturisit încă de la început că gelozia ei este cea care i-a determinat să participe la Insula Iubirii.

Teodora (19 ani) şi Alexandru (31 de ani) formează un cuplu de aproape 1 an, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi profesional – el este magician pentru copii, iar ea asistenta lui. Singura pereche de pe Insulă care şi-a oficializat relaţia în faţa ofiţerului de Stare Civilă afirmă fără nicio temere: “Noi avem o relaţie perfectă!”. Totuşi, au ales provocarea supremă a unei relaţii – Insula Iubirii drept ultimul test înainte de a face marele pas – cununia religioasă.

Insula Iubirii 2022 – Sezonul şase este pregătit să se difuzeze pe micul ecran in fiecare luni şi marţi, începând din 2 mai, de la 20:30, la Antena 1.

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *