Fa totul mai simplu in locuinta, prin alegeri moderne

Cine nu isi doreste sa locuiasca intr-un palat?3 min


Advertisements

Este un vis nerealizabil in cazul celor mai multi, insa asta nu inseamna ca nu iti poti adapta casa in asa fel incat sa traiesti ca un rege/o regina. De fapt, este mai simplu decat crezi. Totul tine de deciziile pe care le iei atunci cand vine vorba despre detaliile care iti dicteaza in mare parte confortul.

Vrei sa afli mai multe despre asta? Te invit sa citesti mai departe pentru a descoperi cateva trucuri care iti vor schimba considerabil calitatea vietii. Si nu, nu trebuie sa investesti o avere in acest sens.

O casa mai confortabila, cu schimbari minore

Sa lamurim o chestie de la inceput. Prin schimbari minore ma refer la faptul ca nu e cazul sa construiesti, strici peretii din locuinta, ci doar trebuie sa inlocuiesti cateva articole cel mai probabil deja prezente in aceasta.

Mobilierul

Oricine poate constientiza importanta acestuia in cadrul locuintei si nu ma refer doar la partea practica. De fapt trebuie sa existe un echilibru intre aceasta si partea estetica, pe care de altfel se pune un accent deosebit in prezent.

Recomandarea mea? Alege mobilierul dupa preferintele proprii inainte de ceea ce se poarta. Totodata, asigura-te ca stilul ales este cel care corespunde gusturilor tale. Un pat mai inalt in detrimentul unuia mai jos ar putea fi, de fapt, o alegere chiar inspirata.

Advertisements

Instalatia electrica

Exact! Prea putini se raporteaza la aceasta atunci cand reamenajeaza in locuinta. Avand in vedere avantul pe care evolutia tehnologica il cunoaste in 2022, ramai surprins/a cand afli cat de multe elemente au fost adaptate intocmai in ideea de a-ti oferi tie posibilitatea unui stil de viata mai calitativ. Te-ai gandit vreodata sa schimbi sigurantele conventionale cu sigurante automate? Nici nu stii cat de practic si simplu e apoi sa repui in functiune un circuit.

De asemenea, nicidecum nu trebuie sa ratezi posibilitatea de a inlocui si celelalte elemente ale instalatiei electrice cu altele mai moderne. De exemplu, optand pentru prize si intrerupatoare modulare ti-ai simplifica in mod considerabil viata. Sa nu mai spunem de impactul vizual pe care aceasta schimbare il va aduce in locuinta ta.  Avand in vedere varietatea optiunilor functionale si cromatice disponibile in e-shop-uri precum www.diversmarket.ro, practic ai aproape zero sanse sa nu gasesti ceva care sa corespunda nevoilor tale.

Cromatica

Desi pare cam vag spus, de aici poti intelege ca in orice locuinta culorile joaca un rol deosebit. Alese potrivit, ai sanse sa faci adevarate minuni chiar si intr-un spatiu aparent fara vreun potential. Inainte de a te grabi deci sa faci vreo afirmatie, consulta online site-uri si reviste de design de interior ca sa iti faci o idee in ceea ce priveste impactul pe care culorile il pot avea asupra unei incaperi.

Avand astfel de repere in gand, oricine poate sa isi organizeze o locuinta deosebita, simpla, dar functionala si estetica. Ce zici de aceste idei? Esti pregatit/a sa le aplici in viata reala?

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *