MESAJE cu URARI și FELICITARI de Florii 2022: Trimite un mesaj persoanelor care își serbează onomastica

Sărbătoarea de Florii este un prilej pentru a transmite mesaje, urări și felicitări de „La mulți ani!” celor apropiați care își sărbătoresc onomastica. 7 min


Advertisements

Credincioșii sărbătoresc duminică, Floriile, ocazie cu care le poți trimite un mesaj, o urare, o felicitare, persoanelor care își serbează onomastica.

Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. Sărbătoarea comemorează un eveniment menționat de către toate cele patru evanghelii (Marcu 11:1–11, Matei 21:1–11, Luca 19:28–44, Ioan 12:12–19): intrarea triumfală a lui Iisus în Ierusalim în zilele dinaintea patimilor.

O metodă la îndemână pentru a-i bucura este transmiterea de mesaje, urări și felicitări. Un simplu „La mulți ani!” este una dintre urările de cel mai des folosite în mesajele de Florii, însă și cele mai pot fi apreciate.

Advertisements

Dacă în viaţa voastră există persoane care poartă numele de Camelia, Margareta, Violeta, Lăcrămioara, Narcisa, Crina, Iris, Dalia, Anemona, Brânduşa este timpul să le trimiteţi un gând bun.

Iată mai jos câteva idei de mesaje și urări care pot fi trimise de Florii anul acesta.

Mesaje de La mulți ani de Florii

 1. Fie ca viata ta sa fie ca un buchet de flori: colorata si plina de esente frumoase. La multi ani unei flori speciale!
 2. Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!
 3. Drumul vietii tale sa fie presarat cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani de Florii
 4. Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!
 5. Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!
 6. De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani!
 7. Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULŢI ANI!
 8. Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, să-ţi umple sufletul de voie bună. La multi ani de ziua numelui!
 9. Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!
 10. La mulţi ani floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!
 11. De ziua ce-ți surâde-n prag, Și-i porți frumosul nume, Eu iți doresc tot ce-i mai drag, și mai frumos pe lume.
 12. Florile să-ți fie mereu aproape de inimă, mai ales azi, de ziua ta. Nu uita niciodată cât de mult te iubesc și că oriunde mă aflu gândul meu este mereu la tine.
 13. Ai grijă de tine atunci când nu sunt lângă tine. Fii mereu așa cum te-am cunoscut eu. Îți mulțumesc în fiecare clipă pentru omul pe care l-ai format, datorită ție sunt așa. La mulți ani!
 14. Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubită și fericită în fiecare moment al vieții tale. La Mulți Ani de ziua numelui
 15. O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Fie ca visele și dorințele tale să devină realitate de acum încolo. Să ne trăiești cu numele!
 16. Poate nu ești chiar sfântul căruia îi porți numele, dar cu siguranță pentru mine ești un înger! La mulți ani și să ne trăiești cu numele tău ales.
 17. Numai bine îți doresc de ziua numelui, fie care cele bune să se-adune, iar cele rele să se spele! Fericire să ai și sufletul curat!
 18. Dragă Florica, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!
 19. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite.
 20. Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi. La mulţi ani!

Cele mai frumoase mesaje de Florii 1

Mesaje amuzante de La mulți ani de Florii

 1. Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel. La mulți ani!
 2. La Multi Ani de 10 ori/ Hai că plec să cumpăr flori!
 3. Lumea toată-i trecătoare/ Oamenii se trec și mor/ Dar tu ești nemuritor! La Multi Ani și mult umor!
 4. La muţi ani floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!
 5. Deoarece reprezinţi pentru mine frumuseţea unei orhidei, gingăşia unui ghiocel şi parfumul unui trandafir, îţi urez un sincer „La Mulţi Ani!”
 6. Sub tavan de stele, Si cu bani si fara bani, Intr-un miez frumos de noapte, Lumea-ti spune “LA MULTI ANI”
 7. Mesajele cu La Mulți Ani sunt greu de facut, îți doresc de ziua numelui tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât!
 8. Fiindcă ai nume de floare știu ca diseară o să dai de băut și o să ne primești cu masa plină. La mulţi ani, Viorel!
 9. La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un “Floricel”.
Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *