Modele de unghii cu ojă semipermanentă 2022. Ce culori se poartă anul acesta

Oja semipermanentă nu va dezamăgi niciodată. Prin urmare, în anul 2022, modelele de unghii sunt din ce în ce mai actuale. 6 min


Advertisements

Oja semipermanentă nu va dezamăgi niciodată. Prin urmare, în anul 2022, modelele de unghii sunt din ce în ce mai actuale. Află care sunt acestea și ce culori se poartă, din rândurile următoare.

Iată câteva sugestii de modele de unghii cu ojă semipermanentă pentru diverse ocazii precum Dragobete, Paște, Crăciun și chiar pentru sezonul cald de vară.

Model de unghii semilună 

Acest model de unghii oferă un aspect foarte modern. Este unul aparte și potrivit pentru Dragobete, datorită modelului de semilună. Nuanța potrivită pentru acest model poate să fie, bineînțeles, roșu aprins sau grena cu mici detalii de alb, auriu sau argintiu.

Model de unghii ombre 

Nuanța de roșu va fi mereu percepută ca o nuanță feminină, prin urmare, este potrivită și pentru Dragobete. Dar dacă alegeți modelul ombre, veți căpăta un look foarte fresh și actual. De obicei, se aplică trei nuanțe de ojă, începând de la roșu burgundy și continuând cu alte două nuanțe de roșu mai deschis. Iar dacă vă doriți un plus acestui model, puteți adăuga și sclipici.

Modele de unghii cu ojă semipermanentă pentru Paște 2022 

Sărbătoarea de Paște strânge în jurul mesei aproape toată familia. Este ocazia perfectă pentru a ne alege modelul de unghii cu ojă semipermanentă, în ton cu perioada. În acest an, ne vom bucura de modele cu aspect 3D, de o nuanță de mov sidefat și imprimeuri florale.

model unghii 2022

Model de unghii mov sidefat 

Această nuanță de mov sidefat este o nuanță care te va face să arăți foarte specială. Este perfectă pentru această sărbătoare și te va face să te simți în totalitate confortabil.

Model de unghii cu aspect 3D 

Cu acest model de unghii, nu vei da greș niciodată. Este un model care va atrage atenția iremediabil. Poți alege diferite modele, dar pentru această sărbătoare, se recomandă florile cu aspect 3D, dacă îți dorești să ai un look spectaculos.

Model de unghii cu imprimeuri florale 

Dacă sunteți o persoană care nu dorește să iasă în evidență, aflați că acest model cu imprimeuri florale este fix alegerea de care aveți nevoie. Sunt ideale pentru ținutele lejere și feminine pe care le veți purta de Paște.

Modele de unghii cu ojă semipermanentă pentru vara 2022 

Nuanța modelului de unghii cu ojă semipermanentă, din acest an este neon. Deseori aceasta nuanța sunt destul de greu de purtat, din cauza nuanței puternice pe care o au. Modelele de unghii din acest an, pentru vara sunt cele neon simple, neon french și neon cu pietricele.

Advertisements

Model de unghii neon french 

Se poartă modelul de unghii de o culoare neon, cu model french. Acestea pot fi de o singură culoare sau chiar puteți opta pentru un model curcubeu (fiecare unghie cu o altă culoare). Sigur veți atrage atenția și vă veți bucura de acest model fresh, deosebit.

Model de unghii neon 

Dacă nu preferați modelul french de unghii, puteți opta pentru o singură culoare a ojei  pentru întreaga mâna. Variantele sunt diverse, de la roz și albastru, până la verde, galben și portocaliu. Alegeți să purtați și o ținută potrivită cu acest model inedit de unghii.

Model de unghii neon cu pietricele 

Dacă vă plac lucrurile extravagante, aflați că există și un model de unghii cu ojă neon căreia să-i adăugați câteva pietricele. Alegeți nuanța dorită de ojă și alegeți o unghie pe care să puneți câteva pietricele pentru a avea un look mai interesant.

Modele de unghii cu ojă semipermanentă pentru Crăciunul 2022 

Pentru perioada Crăciunului, în anul 2022, modelele de unghii cu ojă semipermanentă sunt cele cu sclipici și cristale, cu particule strălucitoare si cele nail art care imită dantela. Astfel, veți căpăta un aspect al unghiilor elegant și deosebit.

model unghii craciun 2022

Model de unghii cu sclipici și cristale 

Sclipiciul te poate ajuta mereu să atragi atenția. Atât acesta, cât și aplicațiile din cristale fac unghiile să pară mult mai speciale, pentru astfel de ocazii, cum este Crăciunul. Datorită acestor modele de unghii, veți avea un aer mult mai modern și strălucitor.

Model de unghii cu particule strălucitoare 

Datorită acestui model, unghiile tale vor avea un efect cu adevărat special. Alege acest model, dacă îți dorești să ieși în evidență în adevăratul sens al cuvântului. Poți folosi culori atât neutre, cât și mai intense (roșu sau grena), in ceea ce privește nuanța.

Model de unghii nail art care imită dantela 

Perfecte pentru seara de Crăciun sunt și modelele de unghii care folosesc nail art cu imitație de dantelă. Astfel, vei aborda un model de unghii total diferit și vei deține cu siguranță elementul cheie.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *