Unde petrece președintele Klaus Iohannis Paștele 2022

Preşedintele Klaus Iohannis sărbătorește duminică Paștele. Unde a mers șeful statului duminică dimineață. 2 min


Advertisements

Preşedintele Klaus Iohannis sărbătorește duminică Paștele. Unde a mers șeful statului duminică dimineață.

Președintele statului a mers duminică dimineaţa, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, la slujba de Paşte de la Biserica „Sfânta Treime” din Piaţa Mare a Sibiului.

Şeful statului a ajuns la biserică la ora 10.00, dar nu a dat declaraţii.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis au mers și sâmbătă seara la slujba de Înviere de la biserica din centrul Sibiului. Şeful statului a transmis sărbători fericite şi a arătat că ”este bine să ne rugăm pentru cei care din păcate suportă ororile războiului şi încă aşteaptă pace”.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj tuturor credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici care sărbătoresc Paştele, dar şi creştinilor care celebrează Floriile, subliniind importanţa păcii şi solidarităţii.

Advertisements

„Transmit tuturor credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici urarea de a sărbători Învierea Domnului cu sănătate şi iubire, în comuniune cu cei dragi. Totodată, îi salut călduros pe credincioşii care celebrează duminică Floriile, o sărbătoare a bucuriei pentru întreaga creştinătate. De Sfintele Paşti înţelegem mai profund mesajul Jertfei şi suntem pătrunşi de Lumina Învierii”, a scris preşedintele, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj reprezentanţilor mass-media aflaţi la biserică:

„Vă doresc tuturor Sărbători fericite! Celor care în aceste zile sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sărbători pascale binecuvântate iar celor care mâine vor sărbători Floriile le doresc Florii frumoase. Tuturor, linişte, pace, zile frumoase şi cred că trebuie să subliniez, vă doresc tuturor pace, şi cum acum imediat intrăm în biserică, cred că este bine să ne rugăm pentru cei care din păcate suportă ororile războiului şi încă aşteaptă pace. Vă doresc tuturor sărbători fericite!”.

Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *