Andreea Esca pleacă de la PRO TV? „Locul e liber pentru orice candidat!”

Andreea Esca a lăsat mască pe toată lumea! Pleacă de la PRO TV? „Locul e liber pentru orice candidat!”3 min


Advertisements

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV și se află pe micile ecrane de mulți ani. Cu toate acestea, orice început are și un sfârșit, iar  Andreea nu va mai prezenta știrile, însă cât de aproape este acel moment?

Andreea Esca vorbește despre plecarea ei de la ProTv

Prezentatoarea TV apare pe micile ecrane de ani de zile, iar românii află de la ea cele mai noi știri. Atunci când vine vorba despre plecarea ei de la pupitru, vedeta a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce ar spune dacă Alexia Eram, fiica ei, ar dori să îi ia locul de la pupitru. Aceasta a dat dovadă de multă modestie.

Andreea spune că nu există o limită și că toate vor veni la timpul lor. Aceasta a mărturisit că oricine poate să viseze la o carieră în lumina reflectoarelor, iar candidații sunt mereu bine veniți. Vedeta a subliniat că succesul vine dacă te implici și îți iubești meseria.

„Cred că toate lucrurile bune se fac din iubire, așa că, indiferent prin ce perioadă a vieții trecem, trebuie să nu uităm să iubim.”, a spus Andreea Esca.

Advertisements

Nu doar Andreea Esca se bucură de o mulțime de fani. Fiica sa este una dintre cele mai apreciate tinere din mediul online, iar acest lucru o bucură pe moderatoare.

„Pentru mine este cumva ceva normal, prin prisma faptului că a fost în familia aceasta în care eu am fost persoană publică, nu a fost ceva nou pentru ea. Cred că foarte mulți copii care au părinți medici, devin medici, iar foarte mulți copii, care au părinți avocați, devin avocați. Cumva, nu este o surpriză, dar mă bucur că ea face cu plăcere acest lucru, că e fericită. Până la urmă, trebuie să facă ceva ce îi face plăcere”.

andreea esca

Intrebată cum ar reacționa dacă fiica ei, Alexia Eram, i-ar lua locul la pupitru, prezentatoarea TV a precizat că orice candidat poate ajunge să prezinte știrile ProTV.

„Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat (râde)”.

„Mă emoționez când văd niște persoane pe care le plac”

Andreea Esca a intrat în inimile românilor încă de la primele apariții. Întrebată ce simte în momentele în care oamenii se emoționează când o văd, vedeta a mărturisit că și ea trece prin aceleași emoții atunci când observă o persoană pe care o admiră.

video
play-rounded-fill
Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture