Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit. Totul despre nunta lor din Palm Beach

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit. Cei doi au avut un eveniment care a durat mai multe zile.3 min


Advertisements

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz și-au unit destinele în cursul zilei de sâmbătă.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit. Cei doi au avut un eveniment care a durat mai multe zile. Tinerii s-au logodit în iulie 2020, după ce și-au făcut publică relația în ianuarie 2020.

Brooklyn Beckham and Nicola Peltz wedding mega embed 2

Nicola, în vârstă de 27 de ani, și Brooklyn, în vârstă de 23 de ani, au planificat o sărbătoare de mai multe zile. Invitații care au venit din toate colțurile lumii. Nunta a inclus și o ceremonie tradițională evreiască. Fanii familiei celebre au rămas fără cuvinte când au văzut întreg evenimentul. Toată petrecerea a costat nu mai puțin de 3 milioane de lire sterline.

surorile nicolei peltz

Fiul cel mare al Victoriei Beckham s-a căsătorit: cum s-a îmbrăcat vedeta în ziua cea mare?

Printre invitații de seamă s-au aflat: Serena Williams, Eva Longoria sau Gordon Ramsay.

De asemenea, au mai fost prezenți și: Tom Brady şi soţia sa Gisele Bundchen, dar şi Mel C, fosta colegă a Victoriei Beckham din trupa Spice Girls, Snoop Dog sau Marc Anthony.

Advertisements

Cavalerii de onoare au fost frații mirelui: Romeo și Cruz, iar domnișoara de onoare a miresei a fost chiar bunica ei din partea mamei, Bunny. Nunta a fost una evreiască pentru că tatăl blondinei este evreu.

Desigur că tocmai mama mirelui nu avea cum să nu fie privită îndelung. Apariția sa era așteptată cu nerăbdare de fanii care știau că va alege o vestimentație de vis pentru această zi uriașă.

56415901 10702891 image a 2 1649530705936

Ce coafură și-a ales?

Victoria Beckham a purtat o rochie argintie, lungă, cu bretele și un detaliu din dantelă în partea de sus. De asemenea, ea a ales și o coafură lejeră, un coc din care și-a lăsat să cadă câteva șuvițe. Soțul ei a fost și el extrem de elegant, alegând un costum negru, clasic.

Din familia miresei au fost prezenți tatăl ei, Nelson Peltz și mama sa, modelul Claudia Heffner. De asemenea, au fost invitați și cei șapte frați ai miresei.

Fanii cuplului așteaptă cu nerăbdare alte imagini de la marele eveniment și speră ca în curând să vină anunțul uriaș. Majoritatea internauților doresc să îi vadă rapid în rolul de părinți, iar cei care îi cunosc știu că ambii își doresc o familie mare.

sotii beckham la nunta fiului lor

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *