Cele mai frumoase urări și felicitări pentru părinți de Revelion 2022

Încântă-i pe cei dragi cu mesaje și urări de bine care să îi ajute să pășească în noul an mai încrezători!7 min


Advertisements
 • Dragii mei, scumpii mei părinți, voi sunteți cei cărora mă închin pentru că mi-ați oferit cel mai prețios cadou – viața. Astăzi, în ajun de Anul Nou vreau să vă doresc ca toată bunătatea ce mi-o oferiți în fiecare zi să vi se întoarcă înzecit. Să vă bucurați de dragostea oamenilor dragi, să continuați să vă iubiți reciproc, voi sunteți un exemplu demn de urmat pentru mulți. Sărbătoare fericită în casa voastră!
 • Dragii mei, iubiții mei părinți, de Anul Nou, cel mai frumos cadou pentru voi cred că ar fi promisiunea mea că voi fi mereu alături de voi și nu vă voi dezamăgi. Vă doresc mulți ani, sănătate și restul va veni de la sine. Sunteți înțelepți, gata mereu să-i ajutați pe cei care au nevoie, inclusiv pe mine, pentru asta astăzi vă mulțumesc. Sunteți cei mai minunați părinți din lume. La mulți ani!
 • La mulți ani, dragi părinți! Vă doresc în noul an să nu aveți parte de niciun minut de tristețe, nicio clipă de dezamăgire și important, să nu vă îmbolnăviți! Iubiții mei, voi sunteți cei mai buni părinți. Fie ca dispoziția bună din seara de Anul Nou să vă însoțească pe tot parcursul anului.
 • La mulți ani, dragii mei! În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru tot ce mi-ați oferit, deoarece ceea ce sunt eu astăzi vă datorez, în mare parte, vouă, scumpii mei. Vă doresc multă sănătate, să trăiți încă mulți ani și niciodată să nu duceți lipsă de ceva. Fie ca noul an să vă aducă în dar tot de ce aveți nevoie. La mulți ani!
 • La mulți ani, dragi părinți! Mamă, tată, vă doresc să trăiți fericiți împreună, să păstrați focul dragostei aprins, să dăruiți bucurie unul altuia. Vă doresc să planificați noul an cu zile de fericire, sărbători, idei interesante. Vă doresc, dragii mei, sănătate, bunătate și prosperitate pentru tot anul ce vine!
 • Felicitări cu ocazia Anului nou, scumpii mei! În primul rând vreau să vă spun un mare „mulțumesc” pentru tot ce mi-ați dat, tot ce m-ați învățat. Doar datorită vouă am devenit ceea ce sunt astăzi. Vreau să vă doresc sănătate, mulți ani de fericire și să nu aveți nevoie de nimic. Fie ca noul an să vă aducă și ceea ce încă nu aveți. Fiți fericiți! La mulți ani!
 • Scumpii mei, dragii mamă și tată, vă cuprind strâns și vă doresc mulți ani de viață. Viața să vă fie mereu plină de iubire și bunătate. Vă doresc să rămâneți așa cum sunteți. Vă iubesc și mi-e dor de voi!
 • Scumpii mei părinți, vă felicit cu ocazia Anului Nou! Vă doresc bucurie, fericire, succes și bunătate. Noul an să fie plin de emoții pozitive și momente frumoase, iar casa voastră să fie plină de oaspeți, nepoți și oameni apropiați.
 • La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriți și sus paharul! La Mulți Ani!
 • Un gând bun, o inimă curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbători și în anul care vine!
 • Advertisements
  magazin online

  Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

  Care este reactia ta la acest articol?

  Scary Scary
  0
  Scary
  Angry Angry
  0
  Angry
  Fail Fail
  0
  Fail
  Lol Lol
  0
  Lol
  Love Love
  2
  Love
  OMG OMG
  0
  OMG
  WTF WTF
  0
  WTF
  Like Like
  3
  Like