Cele mai frumoase urări și felicitări pentru părinți de Revelion 2022

Încântă-i pe cei dragi cu mesaje și urări de bine care să îi ajute să pășească în noul an mai încrezători!7 min


Advertisements

Încântă-i pe cei dragi cu mesaje și urări de bine care să îi ajute să pășească în noul an mai încrezători! Iată cele mai deosebite mesaje și urări pentru părinți de Revelion 2022:

Advertisements
 • Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă!
 • Dragii mei, pentu toate momentele frumoase care au fost şi care urmează să vină, în pragul noului an vă mulţumesc şi îmi reînnoiesc legătura de suflet cu voi. La mulţi ani!
 • Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate. La Mulţi Ani!
 • Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an 2022! La mulţi ani!
 • Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma! La mulţi ani!
 • Scumpii mei părinți, vă felicit cu ocazia Anului Nou. Vă doresc ca viața voastră să fie plină de dragoste, armonie, noroc și optimism. Să vă simțiți mereu energici, puternici, plini de forță. Fie ca în acest an iubirea și bunăstarea să-și facă viză de domiciliu în casa voastră!
 • Dragii mei părinți, vă felicit cu prilejul Anului Nou. Vă doresc ca în noul an să fiți mai fericiți decât în anul trecut. Fie ca în inimile voastre să-și găsească mereu loc dragostea și liniștea. Să zâmbiți mai des, să aveți succes la muncă, iar visurile să se transforme în realitate! La mulți ani!
 • Dragii mei părinți, vă cuprind strâns și vă doresc să trăiți sănătoși încă mulți ani. Viața să fie mereu plină de dragoste și bunătate. Rămâneți la fel cum vă știu, cei mai minunați părinți. Vă iubesc, îmi este dor de voi!
 • Scumpi părinți, felicitări cu prilejul Anului Nou. Vă doresc sănătate de fier, multe bucurii, binecuvântare din partea lui Dumnezeu și pace în suflete. Fie ca în noul an să se împlinească dorințele voastre, la ușă să vă bată fericirea. Rămâneți la fel de buni, sinceri și săritori la nevoie. Eu mă mândresc cu voi și vă iubesc enorm. La mulți ani!
  Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
2
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
3
Like