(P) Credit urgent azi: Cum să calculezi ceea ce îți poți permite

Cumpărarea sau construirea propriei proprietăți este un pas de mare importanță financiară.4 min


Advertisements

Cumpărarea sau construirea propriei proprietăți este un pas de mare importanță financiară. Prin urmare, ar trebui să calculezi totul cu atenție înainte de a lua o decizie, și să întocmești un concept de finanțare cu rezerve suficiente. Dacă vrei să știi cât de mult credit urgent azi îți poți permite, cu greu poți evita compararea veniturilor și cheltuielilor lunare. Dar înainte de a începe calculele precise, vezi dacă situația ta financiară se potrivește cu un împrumut și, dacă da, cât de mult?

Ce rată de credit urgent azi îți poți permite?

Există reguli de bază conform cărora ar trebui să utilizezi doar o anumită proporție din venitul net pentru o proprietate. Multe bănci recomandă ca rata unui credit urgent azi sa nu depășească 40% din venitul net. Restul de 60% este necesar pentru mentenanta- inclusiv reparații ocazionale minore și achiziții noi.

Orice persoana care este nevoită sa întrețină două mașini, să facă naveta pe distanțe lungi până la locul de muncă sau să aibă copii, are nevoie de mai mult pentru a-și câștiga existența fata de o persoană singură fără copii, care poate merge cu bicicleta la serviciu.

credit urgent astăzi ipotecar și alte tipuri de credite

Din ce în ce mai mulți români vor să-și investească banii în propria casă și să nu mai plătească chirie. Pandemia a întărit această tendință. Prin urmare, prețurile proprietăților rezidențiale au crescut față de anul precedent. Dobânzile ipotecare, care sunt foarte scăzute de multă vreme, îi încurajează pe mulți chiriași în decizia lor. Peste 50% dintre români trăiesc în propria lor casa. Majoritatea oamenilor au nevoie de un împrumut pentru a finanța această proprietate. Mulți cumpărători de locuințe se întreabă ce fe de tip de credit ipotecar este potrivit pentru achiziția lor. Prin urmare, este important să obții informații detaliate în prealabil atunci când selectezi finanțarea construcției. La urma urmei, a deține o casă este de obicei o achiziție unică și, pentru mulți, cea mai mare investiție din viață.

Împrumuturi bancare sau împrumuturi pentru locuințe

Advertisements

Vrei să cumperi un apartament, o casă la oraș sau o fermă ? Fără o finanțare solidă, acest proiect de obicei nu funcționează. Cele mai populare forme de finanțare pentru imobiliare în România includ clasicul împrumut urgent azi, bancar sau ipotecar.

Avantajul într-un credit urgent azi cu aprobare pe loc este faptul ca acesta se primește într-o perioada foarte scurta, de cateva zile. Înainte de a face un împrumut bancar, trebuie sa te gândești foarte clar dacă dorești ca achiziționarea proprietății să fie făcută acum sau peste cațiva ani.

Avantajul unui credit urgent azi

Marile avantaje ale împrumuturilor bancare sunt:

  •     plata imediată;
  •     rata fixă lungă a dobânzii;
  •     rată de rambursare care poate fi selectată în mod liber.

Ce tip de împrumut este cel potrivit pentru tine depinde de specificațiile și datele proiectului tău de finanțare, precum și de dorințele și preferințele tale personale. Dacă te vei uita mai atent la cerințele tale și vei tine cont de interesele personale, în cele din urmă va apărea tipul potrivit de împrumut.

[zombify_post]

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

0

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *