Cristiano Ronaldo și-a pierdut băiețelul nou-născut: „Cu cea mai profundă tristețe, trebuie să anunțăm moartea fiului nostru”

Cristiano Ronaldo a anunțat, în urmă cu scurt timp, că băiețelul său a încetat din viață. "Este cea mai mare durere pe care o pot simți părinții."2 min


Advertisements

Cristiano Ronaldo a anunțat, în urmă cu scurt timp, că băiețelul său a încetat din viață. „Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o pot simți părinții.” a transmis, celebrul jucător de fotbal.

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj sfâșietor, anunțând tragica trecere în neființă a fiului său nou-născut.

Advertisements

„Doar nașterea fiicei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire. Vrem să mulțumim medicilor și asistentelor pentru îngrijirea și sprijinul acordat”, a transmis fotbalistul, într-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

„Suntem devastați de această pierdere și cerem intimitate în acest moment dificil. Bebe, tu ești îngerul nostru. Noi te vom iubi mereu”, a mai scris acesta.

fiul lui ronaldo a murit

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat în octombrie 2021 că așteaptă gemeni. El este deja tată a patru copii, gemenii Eva Maria și Mateo, fiul cel mare Cristiano Jr. și fiica cea mai mică Alana Martina.

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *