De tot râsul! Taximetristul din Cluj cu 10 ecrane deschise simultan. Fix cea mai importantă tehnologie nu funcționa

"Mă jur că în toată viața mea de călător cu taxiul nu am văzut așa ceva."2 min


Advertisements

Un taximetrist din Cluj a devenit cunoscut pe rețelele sociale din toată țara, după ce unul dintre clienții lui a postat o fotografie pe site-ul de social media Facebook cu bordul mașinii sale, unde clujeanul a dat dovadă de o atenție distributivă impresionantă.

Bordul taximetrului din Cluj a ajuns pe Facebook, iar fotografia prezintă aproximativ 10 ecranului, toate dintre acestea funcționând în același timp. Chiar dacă mașina avea foarte multe ecrane asupra sa, POS-ul din taxi nu funcționa.

taximetrist cluj viral

Cum reușea șoferul să vadă drumul

„Mă jur că în toată viaţa mea de călător cu taxiul nu am văzut aşa ceva. Exact 10 ecrane pe care urmăreşte fluxul de informaţii are omul. E Mediafaxul. Mi-e şi frică dacă mai poate fi atent la drum. Plus muzica din boxe”, a scris pe Facebook clujeanca Geanina Simion, un cunoscut om de PR în oraş.

Advertisements

Fotografia s-a viralizat rapid, iar în discuţie a intrat şi jurnalistul Lucian Mândruţă. „Eu cred ca vinde publicitate pe ele!” – a remarcat acesta.

„Lucian, patru îs cu aplicaţii de maps. Diferite. Una e „oglindă retrovizoare” digitală, cu aplicaţie. Unul e un film pe ProTV. Unul cu videoclipuri hip-hop. E incredibil”, a precizat Geanina Simion.  În ciuda faptului că maşina clujeanului este „ticsită” de tehnologie, Geanina a constata că „Nu îi merge POS-ul. Ăla e vechi. POS-ul era legat la o aplicaţie de pe ecran care dădea erori. A zis: «Greu cu tehnologia». Am râs”.

Rămâne, totuși, un mister cum reușea taximetristul să se concentreze la drum în timp ce avea atâtea ecrane, mai ales în condițiile în care multe dintre acestea chiar obturau câmpul vizual al șoferului.

Sursa: Facebook Geanina Simion

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
1
Fail
Lol Lol
2
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
2
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *