Horoscop chinezesc DRAGOSTE 2022. Ce zodie își întâlnește sufletul pereche în anul 2022

Cum arată previziunile privind capitolul dragoste în noul an?11 min


Advertisements

2022 este anul Tigrului de Apă în horoscopul chinezesc. Acesta începe pe 1 februarie 2022 și se termină pe 21 ianuarie 2023. Cum arată previziunile privind capitolul dragoste în noul an?

Zodiacul chinezesc, spre deosebire de cel european, corespunde unei perioade de aproximativ un an. La începutul anului, câteva zodii își vor găsi liniștea, găsindu-și, poate, dragostea adevarată. Mulți nativi vor avea șansa la o poveste frumoasă de dragoste.

Horoscop dragoste 2022 pentru Șobolan

Șobolanii erau ei deja sensibili și mămoși, dar în anul Tigrului de Foc, situația se va accentua. Reprezentanții acestei zodii care nu au o relație, vor avea șansa de a-și construi una pe la mijlocul verii.

Pregătiți-vă, însă, să faceți primul plan dacă cealaltă persoană nu dă semne. Șoarecii de familie ar trebui să aibă grijă de o varietate de distracții comune împreună cu soțul lor. Cu cât există senzații noi, netestate anterior, cu atât relația va deveni mai puternică. Spontaneitatea și suprizele nu vor apărea în acest an, dar nu veți duce lipsă de stabilitate. Astfe, în 2022, zodia se va plictisi un pic pe plan sentimental.

Horoscop dragoste 2022 pentru Iepure

Tigrul de Foc promite agitație iepurilor în dragoste. Acțiunile anului nou îi va tulbura, aceștia simțid nevoia, din ce în ce mai tare, de o persoană dragă lângă ei. Din păcate, unii dintre ei nu vor fi mulțumiți de atenția pe care o vor primi la un moment dat, deci conflictele și neînțelegerile vor avea loc de cinste în viața lor. Pentru cei care totuși vor da o șansă persoanei de lângă ei, astrele vă sugerează să aveți grijă la comportamentul pe care îl veți avea cu aceasta.

Pe scurt, evitați să puneți presiune pe sufletul pereche și să cereți prea multă atenție asupra voastră, amândoi trebuie să găsiți un punct comun. Reprezentanții singuri ai acestui semn al calendarului estic își vor putea întâlni dragostea în a doua jumătate a anului. Până în acel moment, vor întâlni doar parteneri trecători. Nativii care sunt deja într-o relație, sunt rugați să aibă răbdare mai multă cu partenerul.

Horoscop dragoste 2022 pentru Tigru

Anul Tigrului de Foc va fi un paradis romantic pentru reprezentanții zodiei, întrucât li se vor îndeplini foarte multe dorințe. Conform horoscopului din 2022, Tigrul se va poticni cu perechea sa din întâmplare. După ceva timp, totul va reveni la normal, chiar și lucrurile nesemnificative. Foarte multe persoane în semnul acestei zodii se vor îndrăgosti de „colegii” de zodie, și chiar le va ieși, fiind fericiți. Tigrii familiei din acest an vor putea consolida o relație deja puternică. Vor avea mai multe idei pentru a distra întreaga familie. Tigrii vor deveni mai empatici față de cei dragi. De aceea relația lor va atinge un nou nivel.

Horoscop dragoste 2022 pentru Șarpe

Șerpii nu sunt oameni ușori și de ajuns repede la inima lor, iar tocmai din acest lucru, furtunile din 2022 nu vor fi o noutate pentru ei. Reprezentanții care intră în noul an cu relație, trebuie să se aștepte că ei vor fi butonul roșu care va declanșa certuri și neliniște între ei și partenerul de viață. Reflecția cristalelor și analiza atentă a comportamentului lor le-ar putea ajuta pe Șerpi să stabilească cumva relații cu sexul opus, dar își vor învinui cu încăpățânare partenerul pentru toate necazurile și, în următorii câțiva ani, cu siguranță nu se vor uita la ei înșiși și vor căuta rădăcina de probleme în comportamentul lor. Cu toate aceste minusuri ale Șerpilor, aceștia sunt foarte căutați de oameni pentru a începe relații. Putem spune că au și ei farmecul lor.

Horoscop dragoste 2022 pentru Bivol

2022 se arată foarte luminos, din punct de vedere sentimental. Principalul lucru, indiferent de modul în care se dezvoltă soarta, este să rămâneți demni și să nu jigniți oamenii din apropiere. Reprezentanții singuri ai semnului vor cuceri sexul opus cu farmecul lor incredibil. Cei care sunt deja hotărâți să creeze o relație serioasă vor avea noroc cu un nou partener de viață. Bivolii care sunt într-o relație, dar nu pot avansa mai departe de aceasta. În anul Tigrului, cel mai bine este să te căsătorești sau chiar să te gândești la conceperea unui copil. În rândul căsniciilor, conflicte vor tot apărea și soluționarea acestora ar fi timpul petrecut mai mult pe acasă.

Advertisements

Horoscop dragoste 2022 pentru Câine

Câinii vor avea parte de un romantism plăcut doar dacă vor aprecia mai mult sufletul lor pereche și dacă vor accepta sfaturi din partea acestora. Prognoza Astro avertizează că nu ar trebui să vă concentrați pe toată lumea, ci să vă opriți și să eliminați partenerii inutili. Cuplurile care sunt de mult împreună și nu au făcut încă pasul următor, sunt invitate să îmbrățișeze cu drag ideea de a concepe un copil. Nu vă speriați de acest gând, doar este cel mai frumos cadou pe care vi-l poate oferi viața!

Horoscop dragoste 2022 pentru Mistreț

Mistreții vor avea de urcat și de coborât în relații. Prin urmare, înainte de a spune sau de a face ceva, nativii ar trebui să se gândească la consecințe de o sută de ori. Reprezentanții singuri ai acestui horoscop chinezesc se vor confrunta cu o alegere dificilă. La urma urmei, Anul Tigrului îi va înconjura cu o grămadă de fani. Și aici merită să faceți alegerea corectă în favoarea unei singure persoane. Mistreții  care deja au o persoană lângă ei vor stagna relația, adică nu vor trece la următorul pas. Din acest punct de vedere, anul 2022 va fi unul destul de plictisitor.

Horoscop dragoste 2022 pentru Cocoș

Reprezentanții singuri ai acestei zodii vor primi atât de multă atenție de la sexul opus încât până la începutul verii vor fi complet confuzi în relațiile lor amoroase. În cazul în care mai multe relații ale voastre se termină, nu vă îngrijorați, căci până la finalul verii va apărea o persoană potrivită. Cuplurile în care Cocoșul este într-o relație de multă vreme vor putea aduce această chestiune până la capăt și vor fi binecuvântați cu un copil. Reprezentanții familiei acestui semn zodiacal ar trebui să aloce mai mult timp familiei, dacă nu, divorțul poate fi pus în discuție.

Horoscop dragoste 2022 pentru Maimuță

Anul 2022 aduce încurcături în viața Maimuțelor, însă nu și în iubire. Pentru acest favor, eroii aceste zodii ar trebui să răsplătească astrele prin a vorbi mai puțin câteodată și a nu înșela. Cei care doriți să iubiți în sfârșit pe cineva, Tigrul vă oferă această șansă, însă trebuie să depuneți eforturi pentru a găsi o persoană potrivită. Trebuie să știți că există o posibilitate mai mare de a găsi iubirea mai aproape de toamnă. Din nefericire, câțiva nativi se vor separa de sufletul lor pereche anul acesta. Fie sentimentele se vor răcori, fie multă nemulțumire față de cealaltă persoană va fierbe. Principalul lucru care trebuie făcut pentru a nu regreta mai târziu este să nu arunce cuvinte dure la despărțire. Cuplurile căsătorite nu ar trebui să se îngrijoreze prea mult. Deși vor exista dezacorduri într-o relație, pacea și armonia va reveni rapid în casă.

Horoscop dragoste 2022 pentru Capră

Dragostea îi va lovi chiar din prima lună a anului. Reprezentanții zodiei trebuie să fie atenți la exagerări și la personalitațile extreme pe care le vor adopta, asta pentru a evita situații neplăcute. Caprele singure vor avea o întâlnire fatidică cu sexul opus, care se va încheia într-o relație puternică și lungă. Cuplurile care au puțin timp împreună se pot gândi la o evoluție frumoasă a relației. Astfel, nu vă fie frică să propuneți o cerere în căsătorie. Cei care sunt într-o relație de căsătorie de mult timp pot simți că sentimentele se răcoresc și trec de la romantic la prietenos. Pentru a evita ruperea familiei, ar trebui să vă gândiți cum să vă diversificați relația și să reaprindeți focul iubirii.

Horoscop dragoste 2022 pentru Dragon

Dragonii se vor concentra mai mult pe parte profesională și vor avea tendința de a neglija partenerul. Nativii singuri să se pregătească să iubească, întrucât, spre începutul verii, își vor găsi jumătatea. Pentru cei care au o relație de ceva timp, aceasta va fi o perioadă dificilă. A doua jumătate va lipsi constant de atenția Dragonului. Prin urmare, există posibilitatea unei defalcări a relațiilor. Dragonii căsătoriți vor avea parte de stabilitate, înțelegere și respect din partea partenerului.

Horoscop dragoste 2022 pentru Cal

Cu ocazia noului an, Caii au șansa de a fi mult mai extrovertiți, sociabili și prietenoși. Aceste schimbări vor îmbunătăți întreaga stare de spirit a nativilor, deoarece îi va ajuta să se apropie de oamenii din jurul lor. Caii vor reuși să construiască o relație cu cineva care pare a fi partenerul ideal, cineva la care aspiră de mai mulți ani și care în sfârșit este disponibilă. Cu toate acestea, nativii trebuie să nu se culce pe o ureche și să învețe să muncească pentru ceea ce își doresc chiar și după ce l-au obținut.

Surse: ro.top2022.nethoroscop.kudica.ro

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
3
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
3
Like