Îl recunoști? Este unul dintre cei mai iubiți români. Așa arăta în adolescență, la terminarea liceului

Poza respectivă este de pe diploma de Bacalaureat, la vremea la care actorul avea 18 ani.3 min


Advertisements

Recent, a apărut în mediul online o imagine cu Adrian Văncică în tinerețe, actorul care îl joacă pe Celentano în Las Fierbinți având pe atunci plete. Poza respectivă este de pe diploma de Bacalaureat, la vremea la care actorul avea 18 ani. Tot ce putem spune este că adolescentul Adrian Văncică este greu de recunoscut așa cum îl știm acum, drept Celentano, bețivul satului din Las Fierbinți.

Adrian Văncică este fără doar și poate unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din serialul Las Fierbinți. Toată lumea râde la glumele lui Celentano, bețivul din Las Fierbinți, cel care pe lângă rol are contribuții și pe partea de scenariu în anumite episoade. Și totuși, puțini sunt cei care îl cunosc pe omul Adrian Văncică, în afara acțiunii din Las Fierbinți. Cu toate acestea, celebrul Celentano are o poveste de viață impresionantă.

Advertisements

Cum arăta Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, în adolescență

Adrian Văncică sau Celentano, cum îl cunoaște toată România, a știut dintotdeauna că vrea să urmeze o carieră artistică. Încă de la vârsta de 18 ani, la terminarea liceului, era sigur că va deveni actor și își dorea să aibă o mașină asemănătoare celei a lui Van Damme. Ei bine, după ani de muncă susținută a devenit acor, și chiar unul foarte bun, având mare priză la public.

Adrian Vancică joacă rolul lui Celentano de aproape un deceniu în serialul Las Fierbinți și toată lumea s-a obișnuit cu înfățișarea sa actuală. Și totuși, fanii care îl văd cum arăta în perioada adolescenței, cu greu l-ar recunoaște. Pe vremea când era tânăr și abia împlinise 18 ani, Adrian Vancică avea părul lung, era slab și nu arăta deloc ca acum.

Însă timpul a trecut, iar acum Adrian Văncică este unul dintre cei mai mari actori de film, teatru, televiziune și voce din țara noastră. S-a consacrat și a ajuns la inimile românilor grație rolului Celentano din Las Fierbinți, difuzat de postul de televiziune din Pache Protopopescu.

Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
1
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *