Olivia Steer l-a umilit în public pe Andi Moisescu! Gestul său întrece orice imaginație

Olivia Steer și Andi Moisescu sunt un cuplu care, de foarte multe ori, nu are un numitor comun. 3 min


Advertisements

Olivia Steer și Andi Moisescu sunt un cuplu care, de foarte multe ori, nu găsește un numitor comun. Cei doi au viziuni diferite și opinii pe măsură, pe care nu se sfiesc să le afișeze la televizor sau în mediul online. Pe rețelele de socializare, internauții spun că Olivia Steer l-a umilit pe Andi Moisescu. Iată ce a spus.

Olivia Steer a mărturisit că este plictisită și, mai mult, chiar indiferentă, față de situația din Ucraina, pe când Andi Moisescu a transmis că este solidar cu poporul aflat la granița cu România. Soția prezentatorului TV a adăugat apoi că așteaptă invazia extratereștrilor, pe care o consideră mult mai importantă.

Nu vă mint: de la actualitatea asta geo-politică, atât de imprevizibilă, m-a luat somnul. Când se anunță, finally, invazia extratereștilor, vă rog eu mult, să mă trageți de mânecă sau să mă treziți, dacă am adormit, ca să râdem bine cu toții”, a postat Olivia Steer, umilindu-l pe Andi Moisescu în fața tuturor.

Internauții sunt de părere că Olivia Steer l-a umilit pe Andi Moisescu și transmit că nu înțeleg cum relația lor a reușit să reziste atât de mulți ani, în ciuda diferențelor de opinie.

Advertisements

“Nimeni nu mă poate convinge că te poți delimita 100% de credințele partenerului tău de viață și încă să fii în acea relație. Că poate Andi Moisescu să traiască într-o realitate paralelă de nevastă-sa fără să îi împărtășească (behind closed doors) niște viziuni. Au copii, trebuie să ia decizii împreună, cum reușești să faci lucrurile astea și să fii la polul opus față de partener”, a transmis unul dintre fanii cuplului.

Olivia Steer și Andi Moisescu s-au căsătorit în urmă cu 17 ani și au împreună doi copii. Deși cei doi se înțeleg foarte bine sau, cel puțin, așa susțin, internauții sunt de părere că bruneta l-a umilit pe Andi Moisescu, în public. Iată ce gest neașteptat a făcut.

Andi Moisescu încă face parte din trustul care deține PRO TV, post care s-a arătat solidar de situația îngrozitoare în care se află Ucraina. Prezentatorul TV a distribuit un mesaj de susținere postat inițial de echipa PRO TV, semn că nu este la fel de indiferent ca soția sa cu privire la evenimentele de lângă România.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *