Panică la Românii au talent! Regizorul a oprit numărul de pe scena, altfel ar fi urmat o tragedie – VIDEO

Actorul Cătălin Neamțu a fost în pericol de moarte la Românii au Talent 2022, după ce un concurent aproape că l-a atacat cu un topor.3 min


Advertisements

Actorul Cătălin Neamțu a fost în pericol de moarte la Românii au Talent 2022, după ce un concurent aproape că l-a atacat cu un topor. Regizorul show-ului de pe ProTV a întrerupt numărului de magie, altfel urma o tragedie chiar la TV.

Aitor Frances a venit la Românii au Talent, sezonul 12, încrezător în talentul său, dar și în iubita sa, pe care a luat-o pe post de asistentă. Magicianul de la Madrid a vrut să șocheze audiența și a făcut-o în adevăratul sens al cuvântului.

Concurentul a fost la un pas de a provoca o tragedie în timpul numărului său de magie ce presupunea aruncatul cu toporul în sicrie. La un moment dat, iubita sa i-ar fi dat un răspuns eronat, iar la indicațiile acesteia Aitor Frances ar fi trebuit să dea cu toporul în Cătălin Neamțu. Actorul se afla în unul dintre sicrie.

Regizorul emisiunii a întrerupt numărul de magie

Când a observat că actorul român se află în pericol de moarte, regizorul a stricat ”Stop!” pentru a opri imediat numărul de magie făcut de cei doi concurenți pe scena de la Românii au Talent.

Și jurații au realizat cât de periculos este momentul pe care îl începuseră cei doi iubiți și au început să se panicheze.

Mihai Bobonete: ”Băi, dar nu e periculos ce face?”

Advertisements

Regizorul: ”Stop! Stop! Stop!”

Mihai Bobonete: ”Ce mama naibii, omule?”

Smiley: ”Îl omora pe Neamțu, ești nebun la cap?!”

Mel, iubita lui Aitor: ”Scuze!”

Regizorul: ”Te-a condamnat la moarte, frate!”

“Eu nu am simțit pericolul înăuntru. Eram cu un telefon cu care mă și filmam între patru pereți ca să zic așa… Eu când am auzit că “numero 1 muerte” și eu știam că sunt acolo în sicriu și că urmează să vină cu un topor cu mine, m-am gândit că e vreo glumă.. am zis: stai că acum mă sucește și o dă domnul magician într-un alt fel. (…) Ar fi fost o moarte stupidă! Să mori pe scena unui show de talente mi se pare absolut senzațional (…) Sunt recunoscator colegilor că au spus stop și au oprit momentul la timp”, a povestit Neamțu.

Mel, iubita lui Aitor de la Românii au Talent 2022 a declarat înainte să urce pe scenă că ei sunt faimoși în lume, însă mai apoi a mărturisit că pentru ea este a doua oară când practică un număr de ”magie”.

”Suntem emoționați. E a doua oară când fac magie. De asemenea, e dificil. O să îmi dau silința, însă nu este meseria mea. Sper să nu moară nimeni”, a spus iubita lui Aitor.

 

video
play-rounded-fill
Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
2
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
2
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
3
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture