Ce trebuie să faci pentru a obține un credit, dacă ești student (P)

Bursa se reține? Sau bursa nu este suficientă pentru cheltuieli zilnice? Adesea apar situații când ai nevoie de bani urgent, iar plățile se rețin. În astfel de cazuri, poți beneficia de împrumuturi.2 min


Advertisements

Există două tipuri de credite. Primul tip constă într-un suport financiar, iar al doilea – în împrumut nebancar. Dar, colaborarea cu băncile devine mai dificilă, dacă ești student. Această categorie de clienți trebuie să îndeplinească condiții suplimentare, suma creditului este limitată, iar termenul de rambursare este scurt.

Procesul de acordare a creditelor nebancare este mult mai lejer pentru studenți. Organizațiile de microfinanțare nu impun cerințe suplimentare studenților. Asistența financiară este acordată tuturor fără excepție. OMF Credit Prime oferă studenților câteva tipuri de suport financiar:

  • împrumutul propriu-zis;
  • linia de credit VIS.

Banii se oferă pentru orice nevoie. Doar clientul decide cum va cheltui banii. Puteți beneficia de creditul de la Credit Prime oricând. Și nu trebuie să vizitați sediile companiei – transferul se face online.

Advertisements

Cum un student poate face rost de bani

Procedura de obținere de credite pentru studenti este mult mai rapidă ca la o bancă. Instituțiile bancare efectuează verificări minuțioase ce dureză până la 5 ore. În timp ce, la OMF totul se întâmplă foarte repede.

Ce trebuie să faci pentru a obține credite pentru studenti:

  • alege un program de credit – împrumutul sau linia de credit VIS;
  • selectează suma necesară în calculatorul de credit Credit Prime. Intervalul de creditare variază între 200 și 10 mii lei;
  • completează formularul de cerere de credit – se indică NPP, un număr de contact și anexează fotografiile actelor;
  • verifică cardul tău bancar, pe care au fost transferați banii.

Cerința de bază față de debitor este să aibă vârsta minimă de 22 ani. Probabilitatea de acordare a creditului este mai mare de 90%. Programul de lucru al companiei de microfinanțare Credit Prime este 24/7. Cererea de credit este examinată în regim automat, ceea ce reduce semnificativ timpul de aprobare. Banii sunt virați în 2 minute. Rambursarea de credite pentru studenti se face parțial sau intagral. Fiecare client beneficiază de prolongare.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *