A murit dr. Naum Ciomu, medicul devenit cunoscut după ce i-a secționat organul genital unui bărbat

Chirurgul Naum Ciomu a ajuns în atenția publicului în 2004, când în cadrul unei operații a secționat din greșeală penisul unui pacient. 2 min


Advertisements

Dr. Ciomu Naum Nicolae și-a pierdut viața la începutul acestei săptămâni. El a ajuns celebru în spațiul public românesc după cazul de malpraxis în care a fost acuzat că a secționat penisul unui pacient.

Moartea medicului, anunțată de colegi

Anunțul morții sale a fost făcut de reprezentanții clinicii în care dr. Ciomu își desfășura activitatea în ultima parte a vieții sale.

Pe lângă mesajul în care era anunțată moartea medicului, colegii acestui au transmis familiei și apropiaților doctorului Ciomu condoleanțe pentru pierderea suferită.

“Începem săptămâna cu o veste trist, Domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat în lumea cea fără de dor. Dumnezeu sa-l odihnească în pace!

A fost un luptător, un spirit tânăr, un medic cu o experiența și memorie monumentală, un coleg minunat pe care nu-l vom uita. A fost o onoare pentru noi sa ne fie coleg si mentor. Condoleanțe familiei și celor apropiați!”, au transmis reprezentanții clinicii.

Cazul de malpraxis care l-a făcut celebru pe dr. Ciomu

Dr. Ciomu a intrat în atenția publicului românesc în iulie 2004, atunci când a secționat în timpul unei operații de extirpare a unui testicul a secționat penisul unui pacient. Din această cauză, la câteva săptămâni, autoritățile i-au retras dreptul de practică.

Advertisements

doctor naum ciomu a murit

În cele din urmă, dr. Ciomu și-a recăpătat dreptul de practică, iar victima sa a primit o despăgubire de 500.000 de euro. O parte din această sumă fiind redirecționată către o serie de intervenții chirurgicale de reconstrucție.

Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *