Anunț important pentru toți românii! Ratele la bănci ar putea fi amânate

Guvernul României ar putea adopta un nou proiect legislativ care prevedere amânarea ratelor la bancă cu până la 10 luni. 2 min


Advertisements

Guvernul României ar putea adopta un nou proiect legislativ care prevedere amânarea ratelor la bancă cu până la 10 luni. Din cauza scumpirilor, această măsură ar putea ajuta românii să facă față mai ușor cheltuielilor lunare.

Anunț important pentru români! Pe fondul scumpirilor din ultima perioadă, un nou proiect legislativ ar putea fi aprobat de Guvernul României. Astfel, ratele la bânci ar putea fi amânate cu până la 10 luni.

Ratele la bănci ar putea fi amânate

Advertisements

Prețul alimentelor a explodat în ultimele săptămâni. La fel şi preţul la gaze naturale şi la energie electrică, însă Guvernul României a pregătit noi proiecte care vin în ajutorul românilor.

În cadrul unei emisiuni TV, Marcel Ciolacu a declarat că Executivul pregătește o amânare a ratelor la bănci pentru românii care au neapărată nevoie:

”Există varianta amânării ratelor la bănci pentru români. A fost discutată și cu băncile, s-a ajuns la un acord. Luni, se va detalia fiecare măsură și se va spune cum se va aplica. Important e că am ajuns la un consens și am constatat necesitatea și cel mai important este că colaborăm astfel încât guvernul să fie pregătit să nu piardă nicio oportunitate”.

Pe de altă parte, aceasta nu este singura măsură care vine în ajutorul oamenilor. Românii aflați în categoriile sociale vulnerabile le vor fi alocate vouchere în valoare de 50 de euro. Voucherile vor fi acordate odată la două luni și din ele, românii, îşi vor putea cumpăra alimentele necesare.

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *