Bărbat din Botoșani, mâncat de viu de porcii din gospodărie. A ajuns la spital în șoc hemoragic

Un bărbat de 54 de ani din comuna botoșăneană Vorona a fost mâncat de viu de porcii din gospodărie.2 min


Advertisements

Un bărbat de 54 de ani din comuna botoșăneană Vorona a fost mâncat de viu de porcii din gospodărie. Proprietarul animalelor a intrat în coteţ pentru a le hrăni, dar a căzut inconştient, iar animalele l-au atacat.

Descoperirea a fost făcută de unul dintre vecinii bărbatului, care nu îl mai văzuse de ceva timp prin preajma casei. Acesta a intrat în curte şi după ce l-a văzut a sunat imediat la 112.  Bărbatul zăcea într-o baltă de sânge, în stare de inconșiență.

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru în stare critică. Se afla în şoc hemoragic, cu o pierdere masivă de sânge, aproape 2.500 de mililitri fiind scoși din cavitatea abdominală şi în hipotermie severă, temperatura măsurată fiind de 25⁰C”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD, potrivit Monitorul de Botoșani.

Advertisements

După ce personalul medical din cadrul UPU a încercat stabilizarea bărbatului şi creșterea temperaturii corpului, acesta a fost dus direct în sala de operații, dar a murit în timpul operației.

„A fost vorba despre multiple leziuni ale intestinului subțire, pe mai multe segmente ale acestuia, până la rect, prin agresiune și muşcătura. Prezenta şi o fractură costala. Practic a fost mâncat de viu”, a spus un medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
1
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
1
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
1
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *