Cine e băiatul care a impresionat, la doar 13 ani, juriul de la Românii au talent: „Ce ai tu este atât de special!” VIDEO

Golden Buzz numărul 6 la Românii au talent. Cine e băiatul care a impresionat, la doar 13 ani: „Ce ai tu este atât de special!” 5 min


Advertisements

Un adolescent de 13 ani i-a lăsat mască pe cei patru jurați de la PRO TV. Momentul lor i-a emoționat și i-a ridicat de pe scaune. Cine este copilul care a obținut cel de-al șaselea Golden Buzz la Românii au talent. Are toate șansele să devină unul dintre cei mai mari dansatori ai lumii. Povestea lui este impresionantă.

Cine este dansatorul de 13 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent

Îl privești și ai impresia că zboară. Trăiește prin și pentru dans, iar cel mai mare vis al său este să ajungă în Canada, să formeze parte din una dintre cele mai prestigioase trupe de dans din lume. Darius Mauda, îngerul blond cu ochi albaștri, i-a impresionat pe Andra, Bobonete, Andi Moisescu și Dragoș cu momentul său magic de dans contemporan.

Darius Mabda: „Atunci când dansez intru așa, într-o transă, din care nu pot să mai ies, iar asta mă inspiră atunci când fac coregrafii”

Mă uitam la TV si vedeam alți copii care dansează. I-am innebunit pe parintii mei sa ma duca. Am fost mereu atras de dans, mi-am dorit asta de la 8 ani. Mama ma suna in fiecare zi, sa vadă dacă am mâncat, mi-am făcut temele. E foarte îngrijorată pentru mine. Vreau să ajung în Canada.

Advertisements

Mă antrenez în fiecare zi, între 2 și 4 ore. Mă duc la școală, apoi la balet. Apoi la internat și înapoi la dans. Muncesc pentru că imi place ce fac. Atunci când dansez, intru într-o transă din care nu mai ies. Eu îmi fac propriile coregrafii. Un an de zile am muncit la momentul acesta (n.r. –  de la Românii au talent), am repetat în fiecare zi.”, a declarat micuțul balerin pe scena show-ului de la PRO TV.

„Este un moment de aur în viața ta!”

Sala s-a ridicat în picioare, iar Darius a început să plângă de emoție, când a auzit ropotele de aplauze. Cei patru jurați au fost profund impresionați de coregrafia uluitoare pe care băiatul de 13 ani a creat-o special pentru show-ul Românii au talent. Andra l-a luat în brațe, fiind profund mișcată de momentul său.

Reacțiile juraților Românii au talent 2022 după momentul lui Darius Mabda

 

Andra: „Îți doresc din toată inima să fii pe podium anul ăsta la Românii au talent”

Nu se poate așa ceva! Doamne! Cât de frumos! Ești incredibil! Darius, am văzut mulți dansatori talentați și buni, dar ce ai tu este atât de special! Îți doresc din toată inima să fii pe podium sau să câștigi Românii au talent anul ăsta.

Andi Moisescu: „Este un moment care va intra în istoria acestei emisiuni și pe care tu n-ai să-l uiți niciodată în viața ta”

Darius, nu știu de unde ai apărut, nu știu ce ai făcut în ultimii 5 ani de când te-a apucat de dans, nu știu ce ai simțit tu când ai văzut acei copii dansând la televizor, dar cred că ești unul dintre cei mai norocoși copii din lumea asta. Eu cred că tu ți-ai găsit calea. Este un moment care a intrat în istoria acestui show,pe care tu nu-l vei uita niciodată.

Dragoș Bucur: „Probabil că este un moment de aur în viața ta acum”

Eu am văzut un amestec incredibil de inocență, eleganță și bărbăție. Este un moment de aur în viața ta.

Momentul de încheiere a jurizării i-a revenit lui Mihai Bobonete, care a dorit dinadins să aibă ultimul cuvânt. L-a trimis pe Darius Mabda în semifinalele Românii au talent 2022, declarând într-un testimonial că n-a putut să ignore ceea ce-i dicta inima: „A venit dinăuntrul meu, din toată ființa mea. Un talent precum al lui Darius am văzut rar în viața asta”.

Mihai Bobonete: „Mi-ai umplut inima de bucurie și cred că acasă oamenii încă aplaudă”

Sunt uluit de performanta ta, nu stiu de unde ai venit, cum de exista un copil ca tine, dar mi-ai umplut inima de bucurie. Acasă, cred că oamenii încă aplaudă ceea ce au văzut. Îți urez mult succes în continuare. Eu vreau să fiu mereu în spatele tău, să te ajut măcar cu o vorbă bună. Până atunci, tot ce îți pot da eu este un Golden Buzz.

 

video
play-rounded-fill
Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture