Cine este Gabriela Dincă, al optulea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12. Andi Moisescu a apăsat pe butonul auriu

Cine este Gabriela Dincă, al optulea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12. Andi Moisescu a trimis concurenta în semifinală. 6 min


Advertisements

Gimnastică de Golden Buzz la Românii au talent 2022; La 10 ani, Gabriela Dincă îi calcă pe urme Nadiei Comăneci

Visul Gabrielei Dincă este de a deveni cea mai bună gimnastă din România. Cunoaște performanțele Nadiei Comăneci, dar asta nu o împiedică să spere că ar putea fi și mai bună. Pe jurații de la Românii au talent 2022 i-a convins că are un mare potențial, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu trimițând-o direct în semifinale.

romanii au talent 2022 gabriela dinca 1

Cine este Gabriela Dincă, al optulea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12

Gabriela Dincă este al optulea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12. Andi Moisescu a apăsat butonul auriu, fascinat fiind de numărul de dans, gimnastică și balet al concurentei de la Românii au Talent 2022.

Gabriela Dincă de la Românii au Talent, sezonul 12, visează să devină o mare gimnastă și să reprezinte România cu mândrie.

Concurenta de doar 10 ani provine dintr-o familie patru copii și o mamă contabilă, care acum se ocupă de creșterea și educația lor.

Mă numesc Dincă Georgiana Gabriela, am 10 ani și sunt din București. Fac gimnastică de la vârsta de 6 ani. Simt că asta trebuie să fac. Nu există cuvinte ca să pot să mă exprim, asta simt eu. Poți să transmiți o emoție fără vorbe, doar prin dans.

Mă antrenez foarte mult, trei ore pe zi, de luni până vineri. Când sunt la antrenament și dansez am o fericire în mine. Fac gimnastică și îmi place, așa îmi petrec copilăria, dar e foarte frumos. Eu aș vrea să ajung o gimnastă renumită și vreau să ajut România să fie cunoscută de cât mai mulți oameni.

Advertisements

Știu că avem un reper în România, pe Nadia Comăneci, dar eu chiar mi-aș dori să ajung cea mai bună gimnastă din România”.

Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz la Românii au Talent 2022

Andi Moisescu a invitat-o la masa juraților pe Maria, fiica lui Mihai Bobonete, noul jurat de la Românii au Talent 2022, și au apăsat împreună pe butonul auriu, care a trimis-o pe Gabriela Dincă, direct în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12.

gabriela dinca 7

Ceilalți jurați de la Românii au Talent 2022 au apreciat gestul lui Andi Moisescu de a apăsa Golden Buzz și au comparat-o pe Gabriela Dincă cu marea gimnastă a României, Nadia Comăneci.

Andra: „Sunt șocată să văd un asemenea copil în fața mea” 

”Sunt uimită, sunt șocată să văd un asemenea copil în fața mea. Mi-am dat seama cât de mult muncești văzând ce performanțe faci pe scenă și cu toate astea văd un copil care știe să zâmbească, să de bucure de fiecare moment, de aplauze. Mi-a plăcut tot, de cum ai intrat, cum ai vorbit și ce ai făcut tu mi-a fost dat rar să văd aici la Românii au Talent”.

Bobonete: „Trebuie să mă ierte telespectatorii dacă exagerez, dar o să fac o comparație. Numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci”

Gabi, am văzut un număr executat impecabil. Ai ceva calități ieșite din comun față de alte balerine, alte dansatoare, alte gimnaste pe care le-am văzut până acum la Românii au talent. Trebuie să mă ierte telespectatorii dacă exagerez, dar o să fac o comparație. Numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci, de numărul ei perfect de 10 pe linie.

Andi Moisescu: „Dacă m-a surprins cu adevărat ceva, acesta este nivelul la care execuți ce execuți și grația pe care tu reușești să o exprimi la doar 10 ani”

La un moment dat, în timp ce făcea niște elemente care m-au dus cu gândul la gimnastică, m-am gândit cum ar fi să o avem în față pe viitoarea Nadia. Și noi să nu știm, să nu simțim lucrul ăsta. Dar dacă m-a surprins cu adevărat ceva, acesta este nivelul la care execuți ce execuți și grația pe care tu reușești să o exprimi la doar 10 ani. Noi nu trebuie să uităm vârsta ta. Sigur că din clipa în care s-a pus lumina pe tine și a început melodia, noi am uitat că ea are 10 ani, pentru că pare că se maturizează brusc. În realitate ea este un copil de 10 ani, care este peste măsură de talentat, cred eu, că altfel nu văd cum ar putea să facă lucrurile astea.

Le-aș spune copiilor să nu-și ascundă visurile și să le urmeze, pentru că nu știi ce-o să se întâmple. Așa cum s-a întâmplat astăzi„, a declarat înlăcrimată Gabriela după ce a primit Golden Buzz.

video
play-rounded-fill
Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture