Cine sunt frații Tate? Tristan și Andrew acuzați că au racolat și sechestrat mai multe tinere cu scopul de a le exploata sexual

Tristan și Cobra Tate au fost duși la DIICOT, după ce, în urmă cu o zi, autoritățile au făcut verificări în locuința celor doi.4 min


Advertisements

Polițiștii și procurorii din Ilfov au descins, luni, în vila din Pipera a lui Tristan Tate, după ce, împreună cu fratele său, Andrew “Cobra” Tate, milionarul britanic ar fi sechestrat două femei care urmau să fie exploatate sexual.

Este vorba despre o americancă și o româncă. Polițiștii au fost alertați chiar de către oficiali ai Ambasadei SUA la București, care au anunțat că o americancă în vârstă de 21 de ani este sechestrată în imobilul respectiv.

Pe lângă femeia din SUA, oamenii legii au descoperit în vila din Pipera a lui Tristan Tate un studio de videochat.

fratii tate 8

Cine sunt frații Tate?

Cei doi ar fi moștenit, de la tatăl lor, un hotel în Thailanda, prin intermediul căruia ar fi strâns o avere importantă, care s-ar ridica la nivelul milioanelor de euro.

În România, Tristan Tate a devenit rapid un personaj controversat al lumii mondene. Presa de la noi din țară a început să scrie despre cel dintâi în anul 2018. El a atras atenția mai multor femei celebre din țara noastră. Alexandra Stan și Bianca Drăgușanu s-au numărat printre vedetele cu care britanicul s-a iubit.

fratii tate 1

Advertisements

La rândul său, “Cobra” Tate a avut o relație cu Lidia Buble.

Fostul Biancăi Drăgușanu a practicat o bună perioadă de timp kickboxing și se laudă cu performanțele lui pe rețelele de socializare.

Tristan Tate a fost comentator de RXF (Romanian Xtreme Fighting). Aceasta e singura organizaţie sportivă din țara noastră dedicată exclusiv MMA-ului autohton (mixed martial arts).

Tristan și Andrew, colecționari de ceasuri și bolizi de lux

Când ies pe stradă cu bolizii lor de câteva sute de cai putere, respectiv Lamborghini Huracan, Ferrari, Aston Martin Vanquish fraţii Tate fac furori şi întorc capetele femeilor. Au avut iubite sexy, însă nu au rezistat mult în relaţii, pentru că le place să fie liberi.

fratii tate 3

Tristan Tate, primele dezvăluiri, după ce a fost audiat de DIICOT

Tristan Tate a mărturisit că va da o mare petrecere astăzi. De asemenea, milionarul a ținut să precizeze că oamenii legii au vrut să se asigure că totul este în regulă în locuința lui și a fratelui său.

„O să dau o mare petrecere azi. Poliția a vrut să se asigure aseară că totul este ok în casa mea. Fetele vin mereu în casa mea. Bineînțeles, așa sunt eu”.

Cei doi frați neagă faptul că în locuința lor ar fi fost vreo femeie, chiar dacă acuzațiile care le-au fost aduse sunt foarte grave. Cu atât mai mult, ei sunt siguri că mai mulți dușmani au vrut să le facă rău și au alertat autoritățile.

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
1
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
2
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *