Copil de trei ani din Cluj, la un pas de tragedie, dupa ce geamul unui autobuz electric i-a cazut in cap. Reactia companiei de transport public

Incident grav în Cluj-Napoca, într-un mijloc de transport în comun.3 min


Advertisements

Clipe de panică într-un autobuz electric din Cluj, acolo unde un geam rabatabil s-a desprins în mers și a lovit în cap un copil în vârstă de 3 ani, aflat în vehicul cu mama lui. Micuțul a fost la un pas de tragedie. Martoră la ce i s-a întâmplat băiețelului său, mămica a povestit totul. A trecut prin momente grele în clipa în care s-a desprins unul din geamurile autobuzului și a căzut în capul copilului.

Geamul unui autobuz electric a căzut în capul unui băiețel de trei ani

Geamul rabatabil al unui autobuz electric s-a desprins, în mers, lovind în cap un copil, pe strada Edgar Quinet, din Cluj-Napoca, a anunțat tatăl băiețelului.

„Dacă a fost cineva în autobuzul nr. 19, vineri seara, în jurul orei 19:30, la coborâre pe strada. Edgar Quinet, în momentul în care s-a desprins unul din geamurile autobuzului și a căzut în capul băiețelului meu de 3 ani, vă rog să mă anunțați”, a scris părintele în mediul online.

Mama copilului a spus că geamul s-a desprins într-o curbă:

În timpul mersului într-o curbă. Nu îmi dau seama cum s-a putut desprinde. Nu se împingea nimeni, eram putini în autobuz. Autobuzul electric are doar patru geamuri mobile rabatabile, două pe o parte, două pe cealaltă. Unul s-a nimerit să-i cadã în cap copilului meu”.

Copilul a ajuns la spital pentru investigații

Advertisements

Familia a dus copilul la IML Cluj pentru investigație. ”Am înțeles că tot ce s-a întâmplat e considerat accident rutier. Nici prin cap nu mi-a trecut sã sun la 112. Eram prea obosită si eu după o săptămână plină”, a mai spus mama.

Medicii au recomandat părinților multă odihnă pentru copil.

Cum a reacționat compania de transport public

Compania de Transport Public Cluj a aflat rapid de incident și a contactat producătorul autobuzului pentru anchetă. Vehiculul electric este nou și în garanție.

„Din păcate în acest incident a fost implicat un copil. Se afla pe ultimul scaun din autobuz și s-a desprins gemulețul rabatabil. Ne-am adresat producătorului. E un autobuz nou și vrem să să vedem cauza. Am contactat și familia copilului. Am înțeles că a ajuns la UPU la o investigație, starea lui este bun, dar regretăm și vrem să facem demersurile ca să nu se mai întâmple”, au transmis reprezentanii CTP Cluj.

Imediat după incident, familia din Cluj-Napoca a lansat un apel către pasagerii din autobuzul 19, care au fost martori la incidentul neplăcut. În felul acesta, speră să strângă probe pentru ca autobuzul electric defect să nu mai circule pe străzile orașului.

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
1
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
1
OMG
WTF WTF
1
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *