Dani Mocanu, accident cu un TAB în Râmnicu Vâlcea

Imagini uluitoare! Dani Mocanu a fost surprins pe străzile din Vâlcea cu un TAB militar. Manelistul a provocat un accident rutier, lovind două mașini.2 min


Advertisements

Manelistul Dani Mocanu a fost implicat într-un accident, miercuri, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, în timp ce se afla pe turela unui vehicul militar de epocă pe care îl închiriase pentru un videoclip.

Mașini avariate de un vehicul istoric

În imaginile postate pe rețelele de socializare se observă un vehicul de tip militar și un bărbat ieșit pe jumătate în partea de sus a autovehiculului, ce merge pe un bulevard în municipiul Râmnicu Vâlcea.

dani mocanu tab 2

Vehiculul de tip militar a lovit două mașini parcate pe marginea drumului. IPJ Vâlcea a transmis că autovehiculul implicat în accident nu este unul de armată. „Nu este autovehicul de armată, este autovehicul istoric. Cel în cauză va fi sancţionat pentru avarie”, se arată în comunicat.

De asemenea se mai precizează că cel care se afla la volanul vehiculului ar fi primit o „amendă între 580 – 725 de lei pentru efectuarea de către conducătorul unui vehicul a unor activități de natură a distrage în mod periculos atenția în timpul mersului”.

Reacţia Poliţiei în cazul accidentului în care a fost implicat Dani Mocanu

Oficialii Poliţiei Judeţene Vâlcea au declarat că incidentul este considerat tamponare cu pagube materiale.

Advertisements

”Nu este autovehicul de armată, este autovehicul istoric. Cel în cauză va fi sancţionat pentru avarie”, au transmis, miercuri seară, reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Poliția a mai susținut că autovehiculul este înmatriculat și avea dreptul de a circula, subliniind că „nu au fost constatate alte nereguli”.

dani mocanu inchiriat vehicul militar accident ramnicu valcea 761891

ce6835da83d5d010bea46188d9a32a6a

 

video
play-rounded-fill
Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture