O fată de 13 ani, principalul suspect al crimei din Botoșani. Declarații șocante

O femeie de 54 de ani și mama sa de 82 de ani au fost ucise în propria casă.2 min


Advertisements

Prima suspectă în cazul uciderii a două femei este o fată de 13 ani. Anchetatorii se ocupă de dubla crimă din Botoșani, unde au fost găsite victimele cu gâtul tăiat. Declarațiile fetei tind să contrazică anchetatorii.

O femeie de 54 de ani  și mama sa de 82 de ani au fost ucise în propria casă. Cadavrul fiicei a fost descoperit de un vecin care venea constant să le aducă de mâncare. După ce a observat-o, a sunat la poliție. Anchetatorii au găsit și cel de-al doilea cadavru, al mamei. Zăcea în pat cu gâtul tăiat.

„Au fost demarate cercetări sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul celor două persoane”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Advertisements

De ce este suspecta principală fata de 13 ani. Ce spun autoritățile

Vecinii consideră că o fată de 13 ani le-a ucis pe cele două femei ca să le fure banii din casă. Faptul că anchetatorii au găsit amprentele fetei pe un cuțit de bucătărie cu care a fost făcută crima confirmă bănuile.

Mama fetei anchetate spune că chiar ea o trimisese la cele două femei pentru a le ajuta. De asemenea, ea a spus că fata a observat doi bărbați care se certau în curtea decedatelor. Aceasta a adăugat faptul că a asistat la o scenă ciudată și că a observat cum fiica de 54 de ani încerca să își ucidă mama de 82 de ani. Adolescenta i-ar fi luat cuțitul din mână, motiv pentru care amprentele ar fi fost găsite pe arma crimei.

„Ceea ce s-a întâmplat este un fapt de o agresivitate și o violență extremă. Fetița nu ar fi fost cunoscută cu un comportament agresiv. Știu că era o fetiță slăbuță la carte, dar, din punct de vedere comportamental, nu prezenta probleme, adică răspundea la toate solicitările școlii corect”, a declarat Romică Magopeț, primarul comunei Ibănești.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *