O nouă filmare incendiară cu Anamaria Prodan a apărut pe net! Ipostaze interzise minorilor

O nouă filmare incendiară cu Anamaria Prodan a apărut pe net! Ipostaze interzise minorilor: „Hai că sunt bine! Ce să mai facem…”1 min


Advertisements

Anamaria Prodan, clip incendiar pe Instagram! S-a filmat în costum de baie și a aduat peste 500.000 de vizualizări

La 49 de ani, vârstă pe care a împlinit-o la finalul lui 2021, Anamaria Prodan continuă să fie una dintre cele mai sexy femei din România.

anamaria prodan clip incendiar pe instagram s a filmat in costum de baie si a aduat peste 500 000 de vizualizari size2anamaria prodan clip incendiar pe instagram s a filmat in costum de baie si a aduat peste 500 000 de vizualizari size2

În urmă cu doar câteva zile, ea a reușit să-și surprindă fanii de pe Instagram cu un clip de-a dreptul incendiar, în care apare în costum de baie. Și care a adunat peste 500.000 de vizualizări!

Advertisements

„Bine totul, da? Deci pot să mă prezint așa la piscină? E ok sau nu? Și costumul de baie e nou. Nu? Totul… Oare pot să mă prezint și eu, la 49 de ani, așa? La piscină! Hai, că sunt bine, ce să mai facem, nu? Cam așa… Ca să nu mai fie Photoshop, nu? Ce ziceți?”, spune Anamaria Prodan în timp ce se filmează.

[zombify_post]

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
1
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *