Se da LEGE pentru tinerii care fac nunta, vor primii BANI MULTI de la stat! UITE ce trebuie să faci ca să primesti 15.000 lei

Un proiect de lege depus în Senat, prevede că tinerii de până în 35 de ani care se căsătoresc să primească un „dar de nuntă” de 15.000 lei. 1 min


Advertisements

Un proiect de lege depus în Senat, prevede că tinerii de până în 35 de ani care se căsătoresc să primească un „dar de nuntă” de 15.000 lei. De această sumă vor benefia și părinții care nasc al treilea copil.

Această inițiativă are drept scop creșterea demografică. Tinerii însurăței trebuie să aibă nu mai mult de 35 de ani pentru a primi această sumă.

Advertisements

Banii reprezintă „prima pentru recunoașterea contribuției aduse națiunii prin căsătorie” În plus, după momentul căsătoriei, cei doi vo fi scutiți de impozitul pe salariu. În cazul în care divorțează în primii cinci ani, aceștia trebuie să returneze banii statului, fiecare în proporție de 50%, în termen de 90 de zile de la pronunțarea divorțului.

Tot 15.000 de lei vor primi și cei care devin părinți Pentru a treia oară. Banii reprezintă „primă pentru recunoașterea contribuției aduse națiunii”. Fondurile necesare pentru acordarea acestor sume de bani vor fi asigurate de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, potrivit proiectului.

Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
2
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *