Șobolani de Dorobanţi! Un bătrân crește zeci de șobolani în apartamentul din cartierul din Dorobanţi – „Omul nu este sănătos la cap! „

Zeci de şobolani au fost filmați în Sectorul 1! Un bărbat de 82 de ani care locuieşte în celebrul cartier Dorobanţi creşte de 5 ani şobolani în apartamentul său. 3 min


Advertisements

Zeci de şobolani au fost filmați în Sectorul 1! Un bărbat de 82 de ani care locuieşte în celebrul cartier Dorobanţi creşte de 5 ani şobolani în apartamentul său. Vecinii bătrânului sunt revoltaţi, deoarece acesta adună şi gunoi în locuinţa sa de trei camere.

Capitala este invadată de şobolani, însă un bucureştean pare să îi îndrăgească nespus de mult, deoarece îi creşte, îi hrăneşte şi locuieşte cu ei în apartamentul său din Dorobanţi.

De cinci ani de zile, un bărbat de 82 ani creşte zeci de şobolani în apartamentul său de trei camere. Şi asta nu este tot.

sobo scaled 1

Pe lângă şobolani, bătrânul adună şi gunoi în locuinţa sa

Un alt episod din seria ”șobolanii se plimbă prin București” a fost surprins de către un internaut care a trimis presei videoclipul. În imagini se vede cum mai mulţi şobolani se plimbă nestingheriţi la geamul apartamentului unde locuieşte bătrânul.

Advertisements

Preşedinte de bloc:

Autorităţile îi dau ceva mâncare caldă. El o aduce acasă, o pune în ligheane şi hrăneşte şobolanii şi îi creşte. Acum doi ani am avut şobolani tot la fel. Cred că au scos găleţi. Găleţi de şobolani. Omul nu este sănătos la cap! Că un om normal la cap nu strânge gunoaie şi nu creşte şobolani!

Vecinii spun că nu mai pot trăi în bloc

Vecin:

Uitaţi. Ăla de la geam e şobolan. Vai de mine. Or fi domestici dacă stau aşa pe geam. Intră în casă. Doamne fereşte! Îi creşte domnul în casă. Sunt oameni care cresc şerpi sau mai stiu eu ce, dar şobolani.

Angajaţii de la compania municipală Eco Igienizare au venit la faţa locului şi au montat capcane pentru şobolani. Însă în acest caz, capcanele nu îi vor atrage pe şobolanii deja hrăniţi de bărbat, astfel că singura soluţie a vecinilor este să facă curat în apartament cu ajutorul justiţiei.

Preşedinte de bloc:

În momentul de faţă, Poliţia Sector 1 are în derulare o executare, urmând ca cât de curând să îi golească apartamentul. Şi noi avem un proces câştigat de asociaţia de proprietari, tot pentru golirea apartamentului, dar procedurile judecătoreşti sunt cum sunt. Am făcut inclusiv adrese la SANEPID. Nu răspund.

video
play-rounded-fill
Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture