Surpriză incredibilă pentru o femeie din Constanța! A născut în ambulanța SMURD și când a ajuns la spital, a adus pe lume al doilea copil! Nu știa că este însărcinată cu gemeni

O femeie din Constanța a avut parte de o surpriză incredibilă! Tânăra nu știa că este însărcinată cu gemeni.2 min


Advertisements

O femeie din Constanța a avut parte de o surpriză incredibilă! Aceasta a născut în ambulanța SMURD și când a ajuns la spital, a adus pe lume al doilea copil. Tânăra nu știa că este însărcinată cu gemeni.

Surpriză frumoasă pentru o femeie din Constanța! Un echipaj SMURD s-a deplasat la locuința unei tinere care a avut dureri și contracții. După ce medicii de pe ambulanță au evaluat-o pe pacientă, aceștia au transportat-o spre Spitalul Județean. Însă, pe drum, femeia a adus pe lume un copil. Iar, odată ce a ajuns la unitatea spitalicească, a mai născut încă o dată! Aceasta nu știa că este însărcinată cu gemeni, fiind o surpriză incredibilă pentru ea și familie.

Femeia din Constanța născut în ambulanța SMURD și, apoi, la spital. Nu știa că este însărcinată cu gemeni!

Acest caz a fost făcut cunoscut pe pagina de Facebook ”ISU Constanța”.

”Naștere… surpriză!

Un început obișnuit… un apel 112, o gravidă și un echipaj de paramedici SMURD.

Advertisements

Când au ajuns la caz, au constatat că nu mai este timp de pierdut și au pornit urgent spre spital. Pe drum, copilul nu a mai avut răbdare. Cu emoție, Ștefan, Nicu, Marian și Cristina au asistat mămica la naștere. În ambulanță?

„Sigur că am avut emoții! Mari! Deși am participat la multe intervenții, nașteri nu am mai prins până acum. Niciodată o misiune nu seamănă cu alta. Pentru noi, rutina nu există!”

După ce au predat mămica și copilul medicilor de la Spitalul de Urgență din Constanța, s-au asigurat că aceștia sunt bine. Când… ce să vezi? Surpriză: a apărut și cel de-al doilea copil! Frățiorul geamăn al pruncului abia născut.

Echipajul SMURD s-a întors fericit la unitate, știind că mama și cei doi copii sunt sănătoși.

Felicitări echipajului SMURD: plt.maj. Ştefan Gărgăianu, plt.maj. Nicolae Romaneţ, plt. Marian Cristian Leca şi voluntarului SMURD Cristina Tudorache – Detașamentul de Pompieri Constanța-Palas!!!”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
1
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *