Te oferi? Primesti 18.000 de dolari pe saptamana ca sa stai 70 de zile în pat

2 min


Advertisements

Ti-ai dorit vreodata sa stai in pat si sa fi platit pentru asta? Ei bine, acum chiar este posibil acest lucru, iar cativa candidati norocosi vor primi bani fara sa faca nimic.

NASA cauta voluntari pentru a participa la un studiu numit „Odihna in pat”. Cei care vor participa la acest studiu trebuie sa stea intinsi in pat timp de 70 de zile, iar pentru asta primesc intre 1200 $ si 18.000 $ pe saptamana.
Participantii au voie sa se uite la televizor, sa se joace jocuri video si sa foloseasca telefonul mobil. In schimb subiectii nu au voie sa primeasca vizite si nu au voie sa se ridice din pat. In tot acest timp, ei vor beneficia de alimente care le vor permite sa isi pastreze greutatea constanta.

Acest studiu este realizat in incercarea de a se gasi modalitati de conservare a sanatatii si sigurantei astronautilor in timpul calatoriilor. Ei vor sa vada cum reactioneaza organismul in cazul unei perioade mari de repaus.

Advertisements

„Vrem sa fim siguri ca oamenii sunt pregatiti pentru a petrece 70 de zile în pat. Nu oricine poate sa faca asta. Nu orice tip de persoana este capabila sa stea atat in pat. Din momentul in care ei sunt calificati psihic pentru acest studiu, vom trece la exercitii riguroase, fizice si psihice, caracteristice unui astronaut. Ei trebuie sa fie pregatiti pentru tipuri de activitati pe care le intretin astronautii”, a declarat omul de stiinta, Dr. Cromwell.

Sursa: spynews.ro

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

0

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *