Un militar a fost atacat si dezarmat de un individ cu cagula intr-o unitate militara din Constanta. Reactia MApN

Incidentul a avut loc la Centrul 110 Comunicatii si Informatica din Mamaia Sat, acolo unde un militar a fost atacat şi dezarmat de un individ cu cagula.2 min


Advertisements

Un individ cu cagula si inarmat cu o arma alba este cautat de politie, dupa ce a intrat intr-o unitate militara din Mamaia, judetul Constanta si a dezarmat soldatul de paza. Individul a fugit apoi cu arma si cu un incarcator cu 30 de cartuse. MApN a dispus intarirea pazei in toate unitătile militare.

Potrivit MApN incidentul a avut loc in seara de 19 martie, la Centrul 110 Comunicatii si Informatica din Mamaia Sat, judetul Constanta acolo unde un militar a fost atacat si dezarmat de un individ cu cagula.

“O persoana neidentificata, cu cagula si inarmata cu o arma alba, a intrat prin efractie in perimetrul unitatii militare, in jurul orei 20.15, si l-a atacat pe militar. Militarul aflat in postul de paza a aplicat procedurile legale, a opus rezistenta in confruntarea corp-la-corp cu agresorul, dar a fost deposedat de arma din dotare si de un incarcator cu 30 de cartuse.

Advertisements

Dupa ce a intrat in posesia armei si a munitiei, agresorul a parasit perimetrul unitatii (a sarit gardul), iar militarul agresat i-a anuntat de urgenta pe comandantul corpului de garda si pe comandantul unitatii.

Conform procedurilor legale in vigoare, Parchetul Militar Constanta si organele de politie au deschis o ancheta pentru cercetarea evenimentului. De asemenea, comandantul Centrului 110 Comunicatii si Informatica a numit o comisie administrativa pentru cercetarea imprejurarilor producerii evenimentului.

Conducerea Ministerului Apararii Nationale a dispus de urgenta, la nivelul tuturor unitatilor militare, masuri pentru intarirea serviciilor de paza si verificarea planurilor de paza si aparare a obiectivelor militare”, transmite MApN.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
1
Fail
Lol Lol
1
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
1
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *