Vești bune pentru românii care nu au studii superioare! Se dau 4.500 de lei lunar pentru aceste posturi

Există posturi vacante unde pot fi remunerați, lunar, chiar și cu 4.500 de lei. Care sunt condițiile de aplicare? 2 min


Advertisements

Românii are își caută un loc de muncă, dar nu au studii superioare, primesc vești bune. Există posturi vacante unde pot fi remunerați, lunar, chiar și cu 4.500 de lei. Care sunt condițiile de aplicare.

Elevii care urmează o școală profesională pot beneficia de burse, de colaborări pe bază de practică, cu societăți din domeniu, unde se pot angaja după absolvire. Salariile pornesc de la 3.000 de lei și pot ajunge chiar și la 6.000, în funcție de experiență.

Ofertele sunt valabile chiar și pentru elevii care termină clasa a 8-a și care își doresc să învețe imediat o meserie. Școala poate parafa acorduri de colaborare cu firme mari, ceea ce este în avantajul tuturor.

Elevii fără studii superioare pot avea noroc din punct de vedere financiar

Advertisements

Cele mai prezente companii în acest proces sunt cele din turism și din domeniul auto. Cerasela Pichineru, direct de resurse umane al unui hotel, a dezvăluit că au existat situații în care să fie încheiate contracte de muncă pe termen determinat, cât și lung.

Din fericire, și n-au fost puține cazuri, ei au dorit să încheie contracte de muncă cu noi, pe termen determinat sau pe termen mai lung”.

După absolvirea unei școli profesionale, în funcție de meserie, un salariu poate ajunge chiar și la 1.000 de euro pe lună.

Undeva la 3500-4500 de lei, cam așa ar fi venitul, însă pe parcurs o să avansăm, poate la 5.000, 6.000...”, a spus o elevă, după ce a fost întrebată la ce remunerație lunară ar putea să ajungă un mecanic auto tocmai ieșit de pe băncile liceului.

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *