VIDEO | George Buhnici, un nou derapaj care a revoltat internetul. Soția lui a replicat imediat: ”Doamne ferește!”

George Buhnici, pus la zid de internauți: ce declarații controversate a făcut?5 min


Advertisements

George Buhnici a fost pus la zid de majoritatea internauților în urma unor afirmații controversate făcute recent. De asemenea, soția sa care se afla alături de el a venit imediat cu o replică. ,,Doamne ferește!”, a spus aceasta. Bărbatul a reușit să supere multe doamne și domnișoare cu cuvintele sale. Unii fani au considerat spusele bărbatului doar ca pe câteva glume nereușite. Ce a putut să spună?

George Buhnici, pus la zid de internauți: ce declarații controversate a făcut?

George Buhnici a reușit să stârnească din nou un val de reacții în urma ultimelor afirmații controversate. făcute la un celebru festival al verii, acolo unde a fost prins imediat de un reporter. Cunoscutul realizator de vloguri de tehnologie, case, criptomonede și alte domenii a făcut o serie de declarații șocante.

„Am venit să ne întâlnim cu prietenii, să ridicăm degetul mijlociu în fața pandemiei, să ne uităm acolo, în depărtare, la 60 de kilometri, și să ne bucurăm că nu suntem acolo și suntem aici și să ascultăm muzică bună”, au fost primele sale declarații.

Buhnici s-a aflat la Neversea, acolo unde a mărturisit că rezistă distracției chiar mai bine decât unii tineri de acolo. El a reușit să o uimească și pe partenera lui cu câteva cuvinte. Mai exact, cel din urmă a lăudat forma fizică de excepție pe care o are mama fetiței lui.

George Buhnici: Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?
Reporter: 25 de ani. Dar nu e minoră cum ai zis!
Lorena, soția lui Buhnici: Nu, nu sunt! Doamne ferește!
George Buhnici: Auzi, dacă îți spun vârsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese. (Sursa: XNS – Antena Stars)

Advertisements

„Mai mergeți pe la sală, fetelor”

Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că a fost dezamăgit de trupurile tinerelor pe care le-a văzut acolo. Acesta a afirmat că i se pare că ar trebui ca acestea să treacă pe la sala pentru a scăpa în special de vergeturi. Mai mult decât atât, cel din urmă a subliniat că „venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.”

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor.
Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a continuat acesta.

Realizatorul de vloguri nu e la prima glumă de acest gen. în 2020, el scria pe Instagram: ”Am corupt această minoră. Mă declar pierdut”.

Și atunci gluma a fost considerată una deplasată.

”Foarte bine George. Într-o țară în care România e pe primul loc la mame minore, tu persoana publică îți permiţi să faci ironii de prost gust, care pot fi înţelese de unii ca atare. Îți permiţi să faci „glume” de genul în contextul în care zilnic se întâmplă abuzuri contra femeilor: abuzuri, hărţuire stradală, violență, violență sexuală și chiar v*ol. Dacă tu te crezi inteligentul internetului ,că vai mă pricep la chestii tech şi „crypto” rămâni în grota ta și visează ca vine Elon Musk să-ti facă cadou o Tesla. Până atunci ar trebui să nu ai drept de opinie pe internet că văd că prinzi „tesle” străine. Nu te-am urmărit niciodată și niciodată nu voi urmări un potenţial groomer și abuzator”, i-a scris cineva.

video
play-rounded-fill
Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture