VIDEO Incendiu violent la fosta fabrică de ţigări din Timișoara a omului de afaceri Zaher Iskandarani, dat în urmărire internaţională după ce a fost condamnat / Pericol de extindere la o hală cu azotat de amoniu lichid și pesticide

VIDEO: Incendiu violent lângă Timișoara, la o fostă fabrică de țigări unde sunt depozitate azotat de amoniu lichid si pesticide2 min


Advertisements

Un incendiu violent a izbucnit, joi după-amiază, la fosta fabrică de ţigări a omului de afaceri Zaher Iskandarani, care a fost dat în urmărire internaţională după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru contrabandă cu ţigări. Una dintre halele fabricii care se află în localitatea Săcălaz, lângă Timişoara, în care erau depozitate jocuri electronice, a luat foc, fiind transmis mesaj Ro-Alert din cauza degajării mari de fum.

UPDATE 20:21 Prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu, spune că azotatul de amoniu a fost izolat şi nu reprezintă un pericol.

„Vestea bună este că am depăşit momentul critic, azotatul de amoniu a fost izolat, se acţionează pentru lichidarea incendiului. Cât despre fum, în acest moment nu afectează calitatea aerului în Timişoara. Nu avem depăşiri.”

UPDATE 20:05 La fața locului sunt mobilizați zeci de pompieri, iar incendiul continuă să ardă violent. În ajutorul pompierilor de la Timisoara au venit între timp echipaje de la Buziaș, Sânnicolau Mare, Făget, Deta, dar și trei autospeciale de la Arad.

 


Advertisements

Pompierii au intervenit imediat pentru stingerea incendiului care se manifestă cu coloană mare de fum. Astfel, au ajuns la locul incendiului trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, un echipaj SMURD, un ofiţer şi 15 subofiţeri.

Din primele informaţii nimeni nu a fost rănit, angajaţii au ieşit singuri din incintă.

Zaher Iskandarani a fost condamnat în anul 2014 la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul de contrabandă cu ţigări în care a fost judecat pentru că a prejudiciat statul cu aproximativ două milioane de lei. Iskandarani, care a avut mai multe afaceri în zona Banatului, a fugit din ţară, fiind dat în urmărire internaţională.

whatsapp image 2022 04 14 at 20 04 09
video
play-rounded-fill
video
play-rounded-fill
video
play-rounded-fill
Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
1
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
1
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture