Vrei sa stii cat costa benzina in timp real? Vezi harta preturilor la carburanti, aici!

In mai multe orase din tara s-a format o adevarata isterie legata de pretul carburantului, cozile formate fiind imense. 2 min


Advertisements

Preturile la carburanti au luat-o razna. Recordul s-a inregistrat miercuri, la o benzinarie din localitatea Beius din judetul Bihor, unde un litru de benzina si motorina se vindea cu pretul astronomic de 11,10 lei.

In mai multe orase din tara s-a format o adevarata isterie legata de pretul carburantului, cozile formate fiind imense. 

coada benzinarie e1646847024395Mai multi soferi s-au grabit sa alimenteze si sa prinda macar un plin inainte de scumpire. 

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a declarat ca nu sunt probleme legate de aprovizionarea cu carburanti in benzinarii, dar nu a precizat nimic legat de pretul carburantilor.

„Asa ceva n-am vazut de pe vremea lui Ceausescu. Doar atunci stateam ca nebunii sa ne primim ratia de benzina. Acum oamenii sunt speriati ca maine se face 10-11 lei litrul. Pe internet am vazut ca deja este 9,99 lei la Mosnita”, a declarat pentru News.ro un sofer aflat la coada, intr-o benzinarie din localitatea Sag.

 Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru, a declarat urmatoarele: 

Advertisements

“Nu exista motive reale pentru cresteri accelerate de preturi in Romania. Tara noastra are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciuca a dispus inceperea de controale ample la statile de alimentare cu carburant. Guvernul Romaniei nu va permite niciun derapaj, nicio tentativa de specula”

 

UPDATE 19:30 De maine incep controalele

Ministrul Energiei a declarat pentru Digi24 ca “Nu exista motive ca benzina sa ajunga la 11 lei. Au aparut poze cu 9, 10 lei. De maine o sa inceapa controalele. Speculatiile trebuie aspru pedepsite, mai ales cand avem razboi la granita. E o panica in toate benzinariile.” Legat de preturi, Virgil Popsescu a declarat ca in perioada urmatoare, pretul carburantilor va creste cu maxim 15 bani. 

Vezi harta preturilor la carburanti in timp real!

https://monitorulpreturilor.info/Home/Gas

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
1
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
1
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *