Zmărăndescu, răspuns șocant! A făcut cineva dragoste la Survivor? „Marian Drăgulescu și Elena Chiriac. Vă spun clar…”

Fostul faimos de la Survivor România, Cătălin Zmărăndescu, a spus lucrurilor pe nume. 2 min


Advertisements

Fostul faimos de la Survivor România, Cătălin Zmărăndescu, a spus lucrurilor pe nume. El a vorbit despre ce s-a întâmplat cu adevărat între concurenții show-ului ce se desfășoară în Republica Dominicană.

Cătălin Zmărăndescu a venit în emisiunea La Măruță, alături de soția lui Luiza.

Luptătorul a oferit mai multe detalii picante din interiorul competiței Survivor, mai ales despre colegii săi din echipa Faimoșilor.

Una dintre întrebările pe care le-a primit a fost dacă a făcut făcut cineva dragoste la Survivor.

Advertisements

Marian Drăgulescu și Elena Chiriac au fost acuzați de chestia asta

”Marian Drăgulescu și Elena Chiriac nu aveau cum să facă asta, erau în cort cu mine. Până să plec eu, nu. E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face el în somn. L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu știu sigur, dar nu cred”, a spus Cătălin Zmărăndescu, în emisiunea La Măruță.

Emil Rengle i-a făcut avansuri lui Cătălin Zmărăndescu

Zmărăndescu a recunoscut că a dormit o dată cu Natalia Duminică în brațe, dar nu din motive romantice, ci pentru că se aflau într-un spațiu strâmt. El a mai povestit că singurele cuvinte care ar putea fi interpretate ca avansuri au venit de la Emil Rengle, dar fostul faimos nu le-a luat în seamă.

”Am dormit cu Natalia în brațe. Asta este, așa a fost în seara asta, eram înghesuiți. Avansuri, nu, dar o dată, m-am trezit că m-a luat cineva în brațe, eu dormeam, era Laura. Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine că am slăbit. Am tăcut. Mi-a zis că arăt cool. Am tăcut. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu a tratat-o ca pe o glumă”, a mai povestit Zmărăndescu.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *