Avanatajele unui dispozitiv de urmărire GPS

În funcție de sistemul utilizat, un dispozitiv de urmărire GPS poate colecta date despre parametri precum viteza, timpii de mers la ralanti, precum și informații privind performanța motorului.5 min


Advertisements

Un dispozitiv de urmărire GPS CargoTrack pentru vehicule colectează o varietate de date care depășesc cu mult simpla locație a vehiculului. Datele sunt transmise prin intermediul rețelei de telefonie mobilă GSM, înregistrate în software-ul corespunzător și apoi pot fi procesate.

În funcție de sistemul utilizat, dispozitivele de urmărire GPS a vehiculelor pot colecta date despre parametri precum viteza, timpii de mers la ralanti, precum și informații privind performanța motorului.

Determinând singure locația, dispozitivele de urmărire GPS permit numeroase scenarii de utilizare:

 • Orele de lucru sunt înregistrate;
 • Utilizarea vehiculului poate fi monitorizată;
 • Se poate face dovada că un vehicul al companiei nu este utilizat în mod corespunzător.

Beneficiile sistemelor de urmărire GPS

Sistemele de monitorizare GPS sunt o soluție foarte populară pentru vehiculele unei flote. Acestea au multe avantaje și oferă date importante în timp real.

De asemenea, persoanele fizice pot beneficia de un tracker GPS pentru mașinile personale dacă ele sunt folosite de mai multe persoane sau dacă sunt parcate în zone dens populate.

Optimizarea flotei de vehicule cu urmărire prin GPS

Monitorizarare în timp real a flotei are avantaje semnificative, indiferent de sectorul sau industria unei companii:

 • Planificare optimizată a rutei și a timpului;
 • Repartizarea sarcinilor în funcție de locația vehiculului;
 • Înregistrare automată a timpului și jurnal electronic.

În cele din urmă, dispozitivele de urmărire prin GPS pot economisi timp și bani. Acestea măresc siguranța și simplifică planificarea resurselor și facturarea șoferilor și angajaților.

Avantajele trackerului GPS pentru mașini:

 • Reducerea consumului de carburant;
 • Siguranță îmbunătățită a șoferului și a vehiculului;
 • Costuri mai mici;
 • Optimizarea rutei;
 • Securitatea vehiculelor și prevenirea furtului.

Un sistem de urmărire prin GPS CargoTrack oferă o monitorizare optimă și constantă a întregii flote a companiei, păstrând în același timp datele în siguranță.

Advertisements

Software-ul din spatele unui astfel de sistem afișează locațiile și datele de mișcare ale tuturor vehiculelor echipate cu transmițătoare GPS. În acest fel, flota de vehicule poate fi optimizată, iar serviciile de car sharing pot oferi clienților săi servicii mai bune.

De asemenea, sistemele de localizare GPS deschid o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește siguranța, cum ar fi urmărirea și returnarea vehiculelor furate.

Aproape fiecare sector de afaceri se confruntă cu obstacole distincte atunci când vine vorba de managementul flotei. CargoTrack deservește o bază largă de clienți care din mai multe sectoare cheie ale industriei, oferind sisteme de urmărire GPS personalizate pentru a ajuta la mobilizarea flotelor, la îmbunătățirea eficienței rutelor și la conducerea productivității în direcția corectă.

Sistemele GPS pentru vehicule de la CargoTrack nu sunt rezervate doar întreprinderilor mari din sectoarele dependente de flotă. De fapt, chiar și cea mai mică flotă poate beneficia de caracteristicile inovatoare oferite de sistemele GPS CargoTrack, ușor de utilizat și mereu fiabile.

Urmărirea prin GPS ajută la reducerea consumului de combustibil

În condițiile în care prețurile la combustibil cresc vertiginos în fiecare zi, ați dori să găsiți modalități de a economisi combustibil fără a vă afecta neapărat afacerea.

Cercetările au arătat că cei care investesc în trackere GPS pentru vehicule economisesc până la 15% din suma totală de bani care ar fi cheltuită pe combustibil.

Păstrând înregistrări ale kilometrajului fiecărui vehicul, poți economisi combustibil pe termen lung. Datele pe care le primești de la sistemele de urmărire GPS îți permit să iei o decizie în cunoștință de cauză cu privire la rutele care trebuie urmate de flota.

Există numeroase beneficii pe care le experimentează o afacere atunci când consumul de combustibil este monitorizat în timp real. Surse de încredere au arătat că se cheltuiesc o mulțime de bani pe combustibil, ceea ce îl face al doilea cel mai mare cost pentru flote.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

4

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *