Veste bună pentru șoferi! Mii de locuri de parcare, libere în Sectorul 3

Administrația Locală din Sectorul 3 a comunicat recent faptul că va pune la dispoziție 12.000 de locuri de parcare.2 min


Advertisements

Administrația Locală din Sectorul 3 a comunicat recent faptul că va pune la dispoziție 12.000 de locuri de parcare. Persoanele interesate au o lună la dispoziție pentru a cere un loc de reședință. În prima săptămână a lunii iulie va fi comunicată o listă finală a viitorilor beneficiari.

Într-o Capitală în care lipsa locurilor de parcare de reședință este o problemă aparent fără soluție, administrația locală din Sectorul 3 face notă discordantă și pune la dispoziția cetățenilor săi nu mai puțin de 12.000 de locuri de parcare.

Primăria Sectorului 3 a afișat pe site -ul www.primarie3.ro calendarul atribuirii locurilor de parcare pentru zonele I și II, etapa I. Calendarul cuprinde aproximativ 12.000 de locuri de parcare, care în prezent apar „verzi” în GIS (Sistemul Informatic de Gestionare a Parcărilor din Sectorul 3). Termenul limită, conform calendarului, pentru depunerea cererilor în vederea obținerii unui loc de parcare este 29 mai 2022. De asemenea, perioada de afișare a rezultatelor evaluării cererilor este cuprinsă între 1 – 8 iulie 2022.

Advertisements

Regulamentul privind licitația/atribuirea locurilor din parcările de reședință de pe raza Sectorului 3 al Municipiului București, aprobat prin HCLS 3 nr. 16/29.01.2018 și modificat prin HCLS 3 nr. 175/28.03.2019, poate fi consultat pe site-ul Primăriei Sectorului 3, www.primarie3.ro

Lista completă a actelor necesare pentru obținerea unui loc de parcare

Cererile pot fi depuse începând cu data de 10.05.2022 – data afișării, până la data 29.05.2022, prin Sistemul Informatic de Gestiune a Parcarilor (GIS), ce se afla pe site-ul Primariei Sectorului 3. Autoritățile au menționat faptul că doar cererile de pe această platformă vor fi luate în considerare și că cele care vor fi depuse după termen, vor fi considerate nule.

In ceea ce privește actele necesare pentru obținerea unui loc de parcare în Sectorul 3, este nevoie de următoarele documente:
– Copie după cartea de identitate/buletinul de identitate;
– Copie după certificatul de înmatriculare a autoturismului (talon);
– Copia poliței de asigurare tip RCA, ITP;
– Copia după contractul de comodat al autoturismului, dacă este cazul.

Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *