Vezi unde s-a filmat Insula Iubirii sezonul 6. Locația este incredibilă!

Vezi unde s-a filmat Insula Iubirii sezonul 6. Locația este de vis!2 min


Advertisements

Insula Iubirii sezonul 6 s-a filmat pe o insulă de vis din Thailanda, unde îndrăgostiții sezonului actual au venit să își testeze relațiile.

Coconut Island este insula unde s-a filmat Insula Iubirii sezonul 6

Insula Iubirii sezonul 6 s-a filmat pe o insulă de vis din Thailanda numită Coconut Island. Show-ul tentației este unul dintre cele mai iubite și urmărite emisiuni de divertisment din România. Acesta a reușit să obțină audiențe uriașe în fiecare an. Acum, după mai bine de doi de așteptare, Insula Iubirii a revenit cu un nou sezon plin de surprize și de ispite provocatoare.

Advertisements
concurenti insula iubirii 2022

Coconut Island reprezintă locația exotică perfectă, unde tinerii își pot testa relațiile și pot petrece clipe de neuitat. La începutul filmărilor pentru noul sezon însuși prezentatorul show-ului, Radu Vâlcan, a oferit declarații despre Coconut Island:

„Sunt foarte bucuros să vă anunț că am început deja filmările pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii, într-o locație de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket.
Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit și vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepții. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenți față în față cu alegerile care le vor schimba viețile.”, a transmis Radu Vâlcan.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *