VIDEO – Cine sunt UDI Team, al zecelea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12, ediția din 29 aprilie 2022? Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu

Membrii trupei de dans UDI sunt din Rusia, mai exact Siberia, iar prestația lor de pe scena Românii au talent le-a adus un Golden Buzz din partea lui Dragoș Bucur.5 min


Advertisements

Cine sunt UDI Team, al zecelea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12. Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu, care îi trimite pe concurenți în semifinala de la Românii au Talent 2022.

Cine sunt UDI Team, al zecelea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12

Trupa de dans din Siberia, UDI Team, a primit al zecelea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12. Cel care a apăsat pe butonul auriu a fost Dragoș Bucur, unul dintre cei mai noi jurați ai concursului de talente.

Formată din 10 membri, cu vârste cuprinse între 19 și 40 de ani, UDI Team au povestit în cadrul interviului de la Românii au Talent 2022 că nu sunt la prima participare în cadrul unui show de talente, însă de data aceasta și-ar dori să câștige competiția.
În ediția din 29 aprilie 2022 a emisiunii Românii au Talent, ei au uimit juriul cu un moment plin de sensibilitate și talent, care le-a adus Golden Buzz-ul și i-a trimis direct în semifinală.

„Suntem trupa de dans UDI. Suntem din Rusia, Siberia, orașul Tomsk. UDI vine de la Iuri, Denis și Igor, cei trei fondatori. Toți trei au crescut la orfelinat. Au format o trupă de dans în anii 90 și au devenit rapid populari în întreaga Rusie.
În orașul nostru natal, Tomsk, avem o școală de dans unde toți copiii învață să danseze. Este foarte special pentru no că avem copii cu dizabilități care învață la această școală fără să plătească. Încercîm să le oferim copiilor posibilitatea de a dansa, de a fi pe scenă pentru că fondatorii, în copilăria lor, nu au avut această șansă și au vrut să le ofere asta copiilor.
Am fost la Britanicii au Talent, America are Talent, La Das Supertalent, în Ucraina, în Italia. În toate aceste show-uri am ajuns în finală, iar jurații zis: Sunteți talentați, dar acest câine sau acest copil trebuie să câștige. Avem o tradiție grozavă să ajungem în finală, iar apoi să oferim premiul copilului sau câinelui. Poate că de data aceasta blestemul va fi rupt.”

udi team 7

Dragoș Bucur a apăsat Golden Buzz la Românii au Talent 2022

Înainte de a trece la voturi, unul dintre membrii trupei UDI a întrebat dacă pot oferi publicului un bis. Jurații au acceptat fără să stea pe gânduri, iar cei 10 dansatori s-au pus imediat în mișcare. În timp ce executau mișcări acrobatice care mai de care mai dificile și mai spectaculoase, Dragoș Bucur a apăsat butonul de Golden Buzz și i-a trimis pe cei zece concurenți din Siberia în etapa semifinală de la Românii au Talent, sezonul 12.. Membrii UDI au continuat să danseze în ploaia de confetti, mulțumind juriului și publicului abia după ce au terminat bis-ul.

golden buzz udi team

„Eu cred că peste tot în lume există o parte bună și o parte rea și mai cred că noi alegem de ce parte vrem să fim. Povestea voastră într-un mod simplu, dar extraordinar de complex, încurajează oamenii să își hrănească jumătatea bună. Siberia are parte de niște oameni care trăiesc foarte greu și totuși băieții ăștia au un suflet extraordinar, o energie debordantă și își fac meseria aproape la perfecție. De obicei când ai puține lucruri înveți să pui mai mult în ceea ce faci”, a spus Dragoș Bucur.

Jurații, impresionați de momentul artistic al trupei UDI Team

Advertisements

Jurații nu au rămas indiferenți la numărul lor.

Andra:

„Ei sunt dincolo de orice cuvinte de laudă. Spectacolul este un drum către inimile oamenilor și cred că voi ați ajuns acolo”.

Andi Moisescu:

„Eu încă mă mai întreb dacă ceea ce am văzut a fost un vis al meu sau a fost realitate. Am avut sentimentul că am ațipit. Creativitatea e cea care a ieșit în evidență”.

Bobonete:

„Ce am văzut a fost absolut fantastic, mi-a plăcut foarte mult, și m-a terminat. E incredibil ce faceți, oameni buni. Felicitări din toată inima! E superb!”

VIDEO: Trupa UDI la Românii au talent 2022

video
play-rounded-fill
Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
2
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture