HOROSCOP 18 Iulie 2022 – Zodia care are parte de o promovare pe plan profesional

Horoscopul zilei de 18 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care are parte de o promovare pe plan profesional7 min


Advertisements

Horoscopul zilei de 18 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care are parte de o promovare pe plan profesional

E bine să avem curaj să ne aventuram daca intuiția ne indica un pont care-o să ne-aducă succesul pe tava. Vibrația zilei este 9 și o să ne consultam busola să știm încotro ne-ndreptam.

1650680450529

Horoscopul zilei de 18 Iulie 2022 pentru toate zodiile

HOROSCOP 18 Iulie – Berbec

Lucrurile se petrec în mare viteza în cazul vostru și o să bifați câteva succese, sau macar unul, notabil, nu așa!Vă bate gândul să vă mutați, și chiar se vor ivi niste posibilități, deloc de ignorat.Apare o oferta de job, poate vi se găsește printr-o agenție imobiliara și o casa, daca vreți să vă mutați.

HOROSCOP 18 Iulie – Taur

Poate reușiți să vă luați o mașină noua, daca ați strâns ceva bani, pentru că altminteri trebuie să vă împrumutați la o banca.Vă puteți găsi și voi perechea de suflet și să aveți copii, pentru că nu concepeți viață fară.O s-aveți succes în formula de grup și o să pătrundeți, mai adânc, în lumea afacerilor, că acolo vor fi bani.

HOROSCOP 18 Iulie – Gemeni

Exista posibilitatea de a vă spori banii din cont cu niste colaborări care însă vă vor înghiți timpul liber dedicat familiei. Vedeți ce alegeți.Vă puteți combina cu un partener de afaceri care vă ști să managerieze totul și să fie un succes.Un parteneriat de afaceri v-ar aduce venituri consistente și ați avea bani pentru concediu.

HOROSCOP 18 Iulie – Rac

Sunt chestiuni importante de rezolvat și cărora le puteți da de capăt și din concediu, că să nu fiți nevoiți să vă-ntrerupeti sejurul pentru ele.Vi se propune o funcție și daca și voi găsiți de cuviință să vă-ncumetati la așa ceva o să fie un căștig.Sunt lucruri pe care vi le doriți de multa vreme și pe care le puteți obține în perioada asta – bani și succes în cariera.

HOROSCOP 18 Iulie – Leu

La voi segmentul deplasări e activat și vă puteți lua o transa de vacanta, după care mai munciți un pic, mai plecați o tura – în funcție și de programul alor voștri.Vă caută cineva de la drum și o să plecați câteva zile într-acolo, daca vi se lansează invitația și n-o să regretați.O să primiti o invitație la un eveniment care are loc fie în tara, fie în străinătate și o să plecați într-o scurta vacanta.

HOROSCOP 18 Iulie – Fecioară

Advertisements

O să puneți în practica o idee care se poate dezvolta mai mult din toamna și se vor găsi și oameni care să vă șuștină, veți găsi finanțare.Sunteți pe punctul de a lua o decizie referitoare la relația de cuplu, dar e posibil să mai așteptați până după concediu.O să vi se dea ceva nou de lucru și de-aici or să vina și recompensele că munca voastră vă fi fară cusur.

HOROSCOP 18 Iulie – Balanţă

Vi se confirma niste rezultate c-ați luat un examen, ați trecut cu bine de un interviu și o să urmeze o promovare.Se poate să primiti niste bani în plus, că o recunoaștere a valorii și să vă permiteți o plecare la odihna.E cineva care vrea să fiți împreună și o să se dea peste cap să vă intre în gratzii, că vă iubește. Vedeți și voi.

HOROSCOP 18 Iulie – Scorpion

Întrevedere cu niste autorități care or să vă evalueze și o să primiti un calificativ, un accepot, se poate să fie un titlu, să căpătați o distincție.O să vă puteți împacă, după o separare cu acea persoana fară de care nu vă puteți concepe existenta.O să vă puteți pune casa la punct și o să puna țoață lumea umărul, că să se-ncheie un zugravit, o reamenajare.

HOROSCOP 18 Iulie – Săgetător

Se aduna bani în cont poate pentru că vi se plătesc niste munci suplimentare, și o să aveți cu ce să plecați la malul marii într-o aventura turistica.E cineva căruia-i pasa de voi și o să faceți casa buna împreună daca vreți să vă încercați șansele într-o relație.Sfera sentimentala e frumos nuanțată și o s-apară cineva care să vă fascineze , și să fie viitorul partener de cuplu.

HOROSCOP 18 Iulie – Capricorn

Poate-o să faceți o investiție în locuință că să creați un spatiufie de lucru, fie de sport, de joaca pentru copii. Oricum, să fie pe placul alor voștri.O să vă puneți de acord cu partenerul de cuplu în privință concediului, a destinației și a formulei în care plecați.Vă caută niste oameni că să vă negociați un business care v-ar aduce o constanta financiară. Luați-i în serios.

HOROSCOP 18 Iulie – Vărsător

O să recuperați niste bani, vi se plătesc niste colaborări și o să vă bucurați de o lejeritate financiară, că să vă puteți deplasa.O să vă simțiți atrași de o disciplină de studiu poate vă-nscrieti, deja vi se pun la dispoziție toate datele.Or să vă intre niște bani și poate mai cumpărați câte ceva prin casă, dar dacă plecați în concediu, o să lăsați achizițiile pentru când vă-ntoarceti.

HOROSCOP 18 Iulie – Pești

Vă puteți asocia cu cineva ca să lansați la apă un proiect și să vă faceți cunoscută valoarea, să deveniți, în sfârșit, vizibili, să căpătați faimă.Se conturează niște bani și o să vă puteți plimba prin stațiunile turistice, să gustați putină vacantă.Vesti amestecate la voi și o să vă asigurați că n-o să vă fie afectată plecarea în vacanta, iar relația cu ființa iubită o să fie în siguranță.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *