Horoscop lunar. Previziuni pentru luna Mai 2022

Horoscopul lunii mai 2022 vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.14 min


Advertisements

Luna mai 2022 se remarcă prin ingresul în zodia Berbec a nu mai puțin de 3 planete. Este vorba de Venus, Marte și Jupiter, context care ne oferă mult curaj, voință, inițiativă și energie. Vom avea determinarea necesară să ieșim în față și să ne atingem scopurile, indiferent care sunt acelea.

Mercur va retrograda în zodia Gemeni începând cu 10 mai, aspect care ne cere și nouă să ne înfrânăm mecanismenele de gândire și să analizăm cu mai multă profunzime anumite situații din viața noastră cu care ne confruntăm. Un alt aspect demn de consemnat este Eclipsa torală de Lună din Scorpion, din data de 16 mai, care va fi vizibilă și din România. Aceasta poate scoate la suprafață frici, temeri, angoase, atașamente emoționale toxice și poate aduce răsturnări de situație neașteptate.

Horoscopul lunii Mai 2022 pentru toate zodiile

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Berbec

Dragoste
Luna aceasta te bucuri de o mare putere de atracție asupra celor din jur și vei fi mai dornic să flirtezi, să cucerești și să te avânți în noi povești de iubire. Și în cuplu este o atmosferă mai veselă. În plus, îți pasă foarte mult de tine și de felul în care arăți și te vei preocupa de look-ul tău.

Carieră și Bani
Eclipsa de Lună se petrece pe axa ta financiară, așa că ai mare grijă la cum îți administrezi resursele pentru că pot veni situații neprevăzute care să-ți dea planurile financiare peste cap. Evită să faci negocieri și să semnezi acte când Mercur este retrograd.

Sănătate
Cu Marte, guvernatorul tău, în zodia ta, te bucuri de foarte multă energie și poți face tot ceea ce-ți dorești, mai ales sport. Totuși, ai grijă că Jupiter poate amplifica ceea ce găsește, așa că dacă te știi cu o problemă de sănătate nerezolvată, ai grijă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Taur

Dragoste
Luna aceasta s-ar putea să te cam bântuie trecutul și nu este exclus ca un fost partener să te caute. Ai grijă și tu la tendința de a intra în relații cu persoane toxice sau indisponibile emoțional care-ți pot complica și mai mult viața. Oți profita de acest context pentru a te rupe de ancorele trecutului și de un context nociv din viața ta.

Carieră și Bani
Retrogradarea lui Mercur prin sectorul tău financiar poate aduce o reevaluare a modului în care îți câștigi și administrezi veniturile. În plus, Eclipsa de Lună din 16 mai poate veni cu încheierea unui contract, a unei colaborări.

Sănătate
Sunt trei planete în sectorul sănătății tale, așa că te poți aștepta ca unele afecțiuni mai vechi sau cronice să se manifeste în următoarea perioadă. Încearcă să fii resposabil cu odihna și să nu faci exese de niciun fel.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Gemeni

Dragoste
Cele trei planete din Berbec îți activează viața socială și te fac să ieși mai des la evenimente, să răspunzi afirmativ invitațiilor primite. Pe lângă faptul că poți cunoaște persoane noi cu care să legi relații de prietenie, poți fi atras de cineva din anturaj, așa că dacă ești singur ai toate șansele să flirtezi.

Carieră și Bani
Este o perioadă foarte bună să faci progrese cu un proiect în care ești implicat sau să te avânți în noi proiecte. Probabil că mulți nativi vor primi ajutor și sprijin din partea prietenilor în demersurile lor. Fă-ți planuri de viitor îndrăznețe, dar nu lua decizii definitive cât Mercur va retrograda în zodia ta.

Sănătate
Tot retrogradarea lui Mercur, dat fiind că îți este guvernator, poate fi mai problematică pentru sănătatea ta, în sensul că vine cu stres, neliniști și agitație interioară. În plus, Eclipsa de Lună pate fi destul de delicată pentru sănătatea ta. Odihnește-te mai mult!

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Rac

Dragoste
Retrogradarea lui Mercur te poate face să te gândești prea mult la trecut, la foști parteneri sau la decizii pe care le-a luat și acum le regreți. În plus, Luna Plină din 16 mai poate veni cu situații neprevăzute în plan sentimental, cu trăiri efctive intense și nu este exclus să aducă și o ruptură dacă relația nu este una solidă.

Carieră și Bani
Tu ai parte de ingresul lui Venus, Marte și Jupiter chiar în sectoru carierei, decii se anunță o lună explozivă din acest punct de vedere. Stresul crește, dar și șansele de afirmare și atingere a unor obiective cresc pe măsură. Nu sta pe loc, ci afirmă-te cu toată încrederea și tot curajul! Poți ajunge departe!

Sănătate
Retrogradarea lui Mercur poate aduce neliniști interioare, agitație, frământări și dureri de cap, chiar și insomnii. În plus, poate sta la baza declanșării unor probleme de sănătate mai vechi pe care le-ai tot ignorat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Leu

Dragoste
Contextul astrologic îți recomandă să ai grijă mai mult la relațiile de prietenie când Mercur va retrograda. Nu-ți acorda toată încrederea și reevaluează cu atenție legăturile cu cei din anturaj. Pe de altă parte, s-ar putea să fii atras de o persoană care este diferită de tine, poate chiar de altă naționalitate sau pe care o cunoști într-o călătorie.

Carieră și Bani
Ai parte de nu mai puțin de trei planete în sectorul studiilor, prin urmare interesul pentru a explora, pentru a învța ceva nou, pentru a obține o diplomă sau a te folosi de un atestat avut ese mare. Poți face progrese remarcabil în zona profesională dacă înveți ceva nou.

Sănătate
Stresul poate fi inamicul tău luna aceasta, mai ales pnă pe 21 mai, așa că ai grijă cum îl gestionezi și odihnește-te mai mult. Grijă la odihnă și în preajma Eclipsei de Lună din 16 mai, când te poți simți epuizat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Fecioară

Dragoste
Venus, Marte și Jupiter intră în sectorul intimității tale și reaprind pasiunea în cuplu. Ai toate șansele să alungi monotonia și să te bucuri de reconectare la partener. Grijă la tendința de a călca strâmb. Totodată, și cei singuri pot fi tentați să intre în aventuri sentimentale, însă acestea se pot dovedi toxice pentru ei.

Advertisements

Carieră și Bani
Este o lună bună pentru investiții, în care poți obține un credit sau poți scăpa de o datorie. În plus, mulți nativi pot face progrese financiare cu ajutorul altora, fie cu ajutorul partenerului de viață, fie cu ajutorul asociaților.

Sănătate
Mercur este guvernatorul tău și retrogradarea lui prin Gemeni s-ar putea să-ți aducă mult stres, agitație psihică și stări de irascibilitate. În plus, în preajma Eclipsei de Lună este recomandat să te odihnești și chiar să-ți iei câteva zile libere pentru relaxare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Balanță

Dragoste
În sectorul relațiilor tale se află Venus, Marte și Jupiter, prin urmare este o lună favorabilă să începi noi povești de iubire sau să-ți consolidezi viața de cuplu, dacă ai deja un partener. Vei face progrese în acest sens. Toate aceste tranzite aduc și curajul necesar unor nativi de a încheia o relație care nu mai funcționează de multă vreme.

Carieră și Bani
Și profesional cele trei planete pot aduce noi contracte și noi oportunități de asociere, însă nu face negocieri și nu semna acte în perioada de retrogradare a lui Mercur, adică dupa 10 mai.

Sănătate
Ai grijă mai multă la odihnă luna aceasta, mai ales cât Mercur va fi retrograd. Această perioadă poate aduce agitație mentală, insomnii și oboseală mai mare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Scorpion

Dragoste
Elipsa de Lună din zodia ta, dar și retrogradarea lui Mercur pot aduce răsturnări de situație și pot agarava dezechilibrele existente deja în relațiile tale. Pot scoate la suprafață secrete, trădări și atașamente toxice și încheierile nu sunt excluse.

Carieră și Bani
Tu ai parte de intrarea lui Venus, Marte și Jupiter în sectorul muncii, așa că te poți aștepta la o perioadă activă la job, cu șanse de creștere, dar și cu mult stres. Dacă-ți cauți un loc de muncă nou, acum te poți angaja.

Sănătate
Ține cont că aceste planete îți aduc foarte multă energie și, implicit, crește riscul de a te suprasolicita. Vei avea exces de adrenalină, de aceea ar fi ideal să începi să faci sport și să ai grijă de sănătatea ta.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Săgetător

Dragoste
Tu ai parte de intrarea lui Venus, Marte și Jupiter în sectorul afectiv, aspect care te face dornic de iubire, de flirt și aventură. Ține cont că în sectorul relațiilor va retrograda Mercur și s-ar putea ca unele infidelități să iasă la suprafață. Dacă ești singur, nu este o perioadă bună să începi noi relații.

Carieră și Bani
În perioada în care Mercur este retrograd evită să faci negocieri și să semnezi acte. Este mai degrabă o perioadă bună pentru reevaluarea termenilor și condițiilor unui contract.

Sănătate
S-ar putea ca Eclipsa de Lună din Scorpion să scoată la iveală simptome mai vechi pe care le-ai ignorat sau să-ți agraveze niște probleme de sănătate cronice. Odihnește-te mai mult!

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Capricorn

Dragoste
Luna aceasta crește interesul acordat familiei și casei. Poate fi vorba de renovări, de mutări sau de cumpărarea unei locuințe. În alte cazuri sunt nativi care vor să-și construiască propriul cămin sau care află că familia se mărește.

Carieră și Bani
Mercur va retrograda în sectorul muncii tale ți-ți cere o reevaluare a locului de muncă, a programului și a modului în care-ți îndeplinești sarcinile. Poți găsi soluții să-ți eficientizezi activitatea.

Sănătate
După 10 mai, cu Mercur retrograd pot să apară niște probleme de sănătate ignorate până acum. Dacă mergi la analize, ia în calcul să le refaci după ce planeta își încheie retrogradarea.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Vărsător

Dragoste
Mercur va retrograda în sectorul iubrii tale și s-ar putea ca viața sentimentală sau o poveste de dragoste aflată la început să intre într-o etapă de reanaliză și reevaluare. După 10 mai nu sunt recomandate noile relații pentru că nu vor fi de durată și pot aduce deziluzii mari.

Carieră și Bani
Luna aceasta te bucuri de succes în negocieri, ai putere de convingere și obții foarte ușor ceea ce-ți dorești. Poți rerzolva situații ce țin de acte și poți obține unele avize și acreditări. Pe de altă parte, Eclipsa de Lună din 16 mai poate aduce schimbări bruște și evenimente neplăcute care țin de cariera ta.

Sănătate
Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă încearcă să ieși mai mult din casă, să te plimbi și să te întâlnești cu prietenii. Vei observa că starea de spirit se va îmbunătăți.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Pești

Dragoste
Mercur, guvernatorul relațiilor tale, va retrograda în sectorul familiei, prin urmare atmosfera în cuplu și în cămin va fi una tensionată, frustrantă. Este o perioadă în care-ți poți reevalua relațiile de cuplu și îți poți reorganiza activitățile gospodărești. Ține cont că relația cu părinții poate fi mai problematică și nu ajuungi ușor la înțelegeri cu aceștia, maaia les dacă este vorba de acte patrimoniale.

Carieră și Bani
În sectrul tău financiar își fac intrarea Venus, Marte și Jupiter, prin urmare ai toate șansele să-ți crești veniturile și să rezolvi problemele financiare cu care te-ai confruntat. Pe de altă parte, ține cont că vei fi și mai cheltuitor, mai ales sub mpulsul momentului.

Sănătate
Încearcă ca în preajma Eclipsei de Lună din 16 mai să te odihnești corespunzător și să ai grijă mare la deplasări. Nu te urca la volan dacă te simți agitat sau obosit.

Advertisements
magazin online

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *