Cine este Amina Muaddi, românca celebră cu care Asap Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna!

Recent, au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora, Asap Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna cu o româncă, Amina Muaddi pe numele său. Iată cine este tânăra!4 min


Advertisements

În ultimele zile, zvonul potrivit căruia, Rihanna și Asap Rocky s-ar fi despărțit a făcut înconjurul internetului. Ei bine, însă, asta nu e tot, căci motivul separării ar fi fost faptul că tânărul artist ar fi înșelat-o pe iubita lui însărcinată cu o tânără pe jumătate româncă, Amina Muaddi.

Informația a pornit chiar de la influencerița Louis Pisano, care a postat totul pe contul personal de Twitter, acolo unde preciza că Rihanna s-a despărțit de Asap Rocky, după ce l-a prins că o înșela cu Amina, o tânără pe jumătate româncă cu care cântăreața a colaborat pentru designe-ul pantofilor de brand ai Rihannei. Zvonurile nu au fost până în acest moment confirmate sau negate de Asap Rocky și Rihanna, care urmează să devină părinți pentru prima dată.

„Rihanna și ASAP Rocky s-au despărțit. Rihanna s-a despărțit de el după ce l-a prins că o înșela cu designerul de pantofi Amina Muaddi. Amina era responsabilă de designul pantofilor, pe care Rihanna i-a purtat deseori. ASAP și Amina au mai fost văzuți împreună cu ani în urmă, atunci când au colaborat la o colecție de pantofi”, a scris aceasta.

Cine e Amina Muaddi?

Advertisements

Amina Muaddi este o creatoare de pantofi cu origini românești. Tânăra a locuit în Iordania o perioadă, apoi în România, iar acum s-a stabilit în Italia, acolo cunoscând succesul la nivel internațional. Amina se poate mândri cu faptul că printre clientele sale se numără celebrități internaționale, precum Kim Kardashian, Dua Lipa, Rihanna, Kylie Jenner, dar și vedete din România cum ar fi Ilinca Vandici și Cristina Ich.

Cine este Amina Muaddi creatoarea de pantofi cu origini romanesti. Rihanna si Kim Kardashian sunt clientele ei 1 e1627643528818

În urmă cu ceva timp, Amina a vorbit în cadrul unui interviu despre povestea sa de viață, explicând că este jumătate româncă și jumătate iordaniancă. Tânăra creatoare a locuit în Iordania primii șapte ani din viață, apoi a stat în România timp de nouă ani, urmând să se stabilească în Italia de la vârsta de 16 ani.

„E adevărat că mama e româncă și tata iordanian, dar mă simt în aceeași măsură și italiancă, pentru că mi-am petrecut majoritatea vieții în Italia, deci e cultura pe care am experimentat-o cel mai mult. Am trăit primii șapte ani în Iordania, apoi nouă ani în România, iar de la 16 ani locuiesc în Italia. Am, deci, câte ceva din aceste trei culturi în mine”.

Cât despre anii pe care i-a petrecut în România, Amina Muaddi a explicat că a locuit o perioadă alături de mama sa la noi în țară, mai precis în București, apoi s-au mutat în Focșani.

„Mai întâi în București, apoi în Focșani. Apoi am plecat în Italia, unde oricum îmi petreceam toate vacanțele, la sora mamei. Cred că mama nu m-a văzut niciodată trăind în Focșani. Tot timpul îmi spunea că vrea că eu să studiez în altă parte. Și o înțeleg. Cred că o tânăra de 16 ani care trăiește într-un oraș mare e total diferită de una care trăiește într-un oraș mic. Ești expus unor lucruri și experiențe la care eu nu aveam acces. Am plecat la Brescia, apoi m-am mutat la Milano, la facultate, și am absolvit Institutul European de Design. Știam ce vreau să fac încă de când aveam vreo 9 ani. Știam că vreau să lucrez în modă, nu aveam niciun fel de îndoială”, a mai povestit Amina Muaddi.

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *