Rihanna s-a despărțit de iubitul ei, A$AP Rocky. Amanta este româncă!

Cu câteva săptămâni înainte să nască, Rihanna s-ar fi despărțit de iubitul ei, A$AP Rocky. 4 min


Advertisements

Rihanna și A$AP Rocky, bărbatul căruia urmează să-i dăruiască un copil în curând, s-ar fi despărțit după ce acesta ar fi înșelat-o.

Artista de 34 de ani și rapper-ul A$AP (33 de ani) și-au zis adio după ce au apărut imagini în care el o înșela pe ea.

Rihanna s-a despărțit de iubitul ei, A$AP Rocky. Rapperul a înșelat-o cu o româncă

Rihanna este una dintre cele mai apreciate artiste din întreaga lume. În vârstă de 34 de ani, cântăreața este însărcinată, iar peste câteva săptămâni va deveni mamă. Artista părea că și-ar fi găsit liniștea alături de rapperul A$AP, iar vestea că vor deveni părinți i-a entuziasmat foarte tare. Ei bine, se pare că relația lor a ajuns la final. Rihanna s-ar fi despărțit de iubitul ei după ce au apărut imagini în care el o înșela pe ea. Artista l-ar fi prins pe tatăl copilului ei cu designerul de pantofi Amina Muaddi, cu care artista a lucrat în trecut pentru brand-ul Fenty.

rihanna rocky asap amina

Amina Muaddi este pe jumătate româncă, jumătate iordaniancă, iar ultimii zece ani i-a petrecut pe plaiuri mioritice înainte de a pleca în Italia, apoi la New York pentru a se întoarce câțiva ani mai târziu înapoi în Cizmă unde a pus bazele propriului său brand de pantofi, Oscar Tiye.

Sunt pe jumătate iordaniancă şi pe jumătate româncă. Am locuit în Iordania până la vârsta de şapte ani când m-am mutat cu mama în România“, spune designerul. Potrivit The Sun, Rihanna și A$AP au fost surprinși la un restaurant din Los Angeles, izbucnind in lacrimi la masă înainte de a pleca fără A$AP.

Advertisements

Rihanna s a despartit de iubitul ei 1

Fanii Rihannei au avut reacții puternice la această veste.

”Nu vă jucați cu noi așa. Știm că ASAP nu poate fi atât de prost încât să o înșele pe Rihanna”.

Pe de altă parte, după ce a apărut știrea, Amina Muaddi a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii cu Rihanna, în care îi admira stilul vestimentar din timpul sarcinii.

Un fan a remarcat: ”Cum să fie Rihanna ultima ta postare, când se zice că Rocky a înșelat-o cu tine?”.

Despre sarcina Rihannei

Rihanna a dezvăluit în urmă cu câteva luni că este însărcinată pentru prima dată, aceasta postând pe copertă revistei Vogue îmbrăcat într-o salopetă din dantelă, etalându-și burtica proeminantă în toată splendoarea. De asemenea, într-un interviu pentru Vogue,cântăreața a mărturisit că a fost speriată să audă povești ale femeilor care s-au luptat cu depresia postnatală și a simțit că își pierde controlul atunci când a început să se gândească la momentul în care își va aduce pe lume primul copil. 

”Nu aș spune că a fost o sarcină plănuită. Dar sigur pot să spun că nu am plănuit să nu se întâmple. Nu știu când sunt la ovulație și alte chestii de genul ăsta. Pur și simplu ne-am distrat.Iar la un moment dat am făcut un test. Nu am irosit timpul. L-am chemat și i-am arătat. A doua zi eram la medic și a început călătoria.”, a mărturisit artista, potrivit Daily Mail.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

1

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *