Elon Musk – zgarcit? ciudat? Vezi pe unde doarme si de ce!

Elon Musk a oferit detalii surprinzătoare despre modul său de viață, în special maniera în care evită să-și cheltuie bani și face economii la sânge.3 min


Advertisements

Într-un interviu video acordat lui Chris Anderson, șeful TED, organizator de conferințe globale, potrivit Business Insider, Elon Musk a spus ca nu are casă, iaht și nu merge în vacanță.

Cel mai bogat om din lume se rezumă la muncă, asta este toată viața lui, iar pentru puținele momente de odihnă, își ia prietenii într-o rotație și doarme pe la unul, altul.

„Nici măcar nu dețin o casă la acest moment, stau literalmente în casele prietenilor”

„Dacă călătoresc în Bay Area, care este locul în care se află cea mai mare parte a fabricilor Tesla, practic dorm prin rotație în casele prietenilor”.

a spus afaceristul de 50 de ani, care locuiește de obicei în Texas.

Elon Musk, care are o avere netă estimată la 251 de miliarde de dolari, potrivit Bloomberg, a răspuns comentariului lui Anderson conform căruia mulți miliardari se simt ținte ale unor atacuri venite din partea unor politicieni. Parlamentari americani, între care senatoarea Elizabeth Warren, i-au criticat pe megamiliardarii precum Musk pentru că plătesc taxe prea mici comparativ cu veniturile pe care le au.

„Cu siguranță, ar fi o problemă dacă aș cheltui miliarde de dolari pe an în folosul personal, dar nu este cazul”

„Consumul meu personal nu este mare. Adică, singura excepție este avionul, dar dacă nu aș folosi avionul aș munci mai puțin”,

Advertisements

rawImageÎn mai 2020, el a postat pe Twitter un mesaj prin care își anunța intenția de a-și vinde toate bunurile și că vrea să nu „dețină vreo casă”. În august 2021, Business Insider a scris că Musk locuia cu chirie într-o casă mică, din prefabricate, de 50.000 de dolari.

Într-un interviu recent acordat pentru Vanity Fair, Grimes, fosta lui parteneră de viață, a spus că uneori trăia „sub pragul sărăciei”. Musk ar fi refuzat să cumpere o saltea nouă, după ce cea veche se degradase, a spus ea.

În 2015, cofondatorul și CEO-ul de atunci al Google, Larry Page, a spus că uneori, atunci când Musk venea Silicon Valley, îl întreba pe e-mail:

„Nu știu unde să stau în seara asta. Pot să vin la tine?”

video
play-rounded-fill

 

După ce a devenit principalul acționar Twitter, averea ui Musk a trecut de 200 de miliarde de dolari. Potrivit Forbes, CEO-ul Tesla este declarat oficial cel mai bogat om din istorie, după acesta urmând Jeff Bezos și Bernard Arnault și familia sa.

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
1
WTF
Like Like
1
Like

Un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hide picture