Horoscop 15 martie 2022. Zodia care astăzi are noroc la bani

Horoscop 15 martie 2022. O zi plină de evenimente la locul de muncă și câștiguri financiare pentru zodiile avantajate de astre. 9 min


Advertisements

Luna din Leu aderă azi la o opoziţie cu Saturn din Vărsător, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se află şi astăzi în situaţii de a trebui să ia o decizie dificilă.

Horoscop 15 martie Berbec

Se menţine şi astăzi acel conflict de ieri între planurile de viitor şi preocupările de moment, între proiectele pe care le desfăşori cu alte persoane şi activităţile pe cont propriu. Cazul ideal este acela în care încerci să îţi faci timp pentru toate şi nu neglijezi cele două sectoare. Nu va fi uşor să îţi organizezi agenda astfel încât să te poţi ocupa atât de unele, cât şi de celelalte, dar dacă încerci să elimini timpii morţi, să nu cedai tentaţiei de a procrastina, vei putea să te împarţi în ambele direcţii fără prea multe dificultăţi şi cu rezultate optime.

Horoscop 15 martie Taur

Cariera şi viaţa de familie continuă să fie şi astăzi două din cele mai solicitante sectoare de viaţă. La serviciu, ai multe treburi urgente de care treburi să te ocupi în timp cât mai scurt, iar acasă apar alte chestiuni care îţi solicită atenţia şi capacitatea de a empatiza, de a încerca să vezi dincolo de diferenţele care există între voi. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă cum îţi împarţi timpul, astfel încât să nu favorizezi unul din ele în defavoarea celuilalt. Acest lucru s-ar putea să creeze alte probleme şi să ajungi astfel într-un cerc vicios interminabil.

Horoscop 15 martie Gemeni

Continuă şi astăzi riscul de a apărea polemici între tine şi interlocutorii tăi, fie că este vorba de persoane de la locul de muncă sau din cercul tău de apropiaţi. Trebuie să ai mai multă grijă cum gestionezi diferenţele de viziuni care ar putea să existe între voi şi cum îţi alegi cuvintele astfel încât să nu-i alienezi. Poţi descoperi cu succes un teren comun dacă încerci să vezi dincolo de incompatibilităţi şi să te concentrezi pe ceea ce ar putea să vă aducă la o perspectivă comună în privinţa acelor situaţii sau probleme care necesită să vă uniţi forţele.

Horoscop 15 martie Rac

S-ar putea să apară şi azi unele probleme de ordin financiar. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de aceleaşi de ieri, pe care nativii(ele) acestui semn nu au reuşit să le remedieze complet, iar în altele, de decizii mai noi, care nu au fost cele mai inspirate. În orice caz, este clar faptul că trebuie să ai mai multă grijă cu banii, poate chiar să schimbi câte ceva la modul în care îi gestionezi în această perioadă. În felul acesta, ai putea să eviţi situaţiile similare pe viitor şi să pui câte ceva deoparte pentru zile mai negre.

Horoscop 15 martie Leu

Tensiunile rămân şi astăzi la cote mai ridicate între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Poate că nu aţi reuşit să ajungeţi la un consens în legătură cu cele discutate ieri sau poate că au apărut şi alte chestiuni care au trezit replici în contradictoriu. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să îţi găseşti forţa de a lăsa de la tine, de a-ţi tempera orgoliul atunci când riscă să îţi afecteze buna înţelegere cu cei din jur. Încearcă să găseşti un teren comun cu cei dragi, cu toate că nu pare foarte uşor.

Horoscop 15 martie Fecioara

Oboseala şi stresul îţi dau şi astăzi târcoale, motiv pentru care s-ar putea ca lucrurile să nu se fi schimbat prea mult în bine de ieri până azi. Dacă nu ai reuşit să îţi faci timp pentru odihnă ieri, încearcă să pui astăzi mai puţină presiune pe tine. În situaţii ca acestea, trebuie să acorzi mai multă atenţie nevoilor proprii şi să ai grijă cum le gestionezi. În caz contrar, există riscul să te confrunţi cu probleme de concentrare şi de gestionare a stresului pe tot parcursul săptămânii, în situaţii în care este nevoie să gândeşti limpede şi la obiect.

Advertisements
Horoscop 15 martie Balanta

Probleme de ordin financiar ar putea să apară şi astăzi sau poate că se manifestă în continuare cele de ieri. În unele cazuri, nativii(ele) acestui semn s-ar putea afla în imposibilitatea de a investi cât este nevoie în unele planuri de viitor, iar în altele, este vorba de unele angajamente cu prietenii rămase în aer din cauză că implică fonduri prea mari. Oricare ar fi situaţia, nu te lasă silit(ă) să faci cheltuieli care-ţi sunt peste mână, cu care nu eşti confortabil(ă) în această perioadă. Este perfect normal să îţi iei un timp de gândire dacă simţi nevoia de fapt.

Horoscop 15 martie Scorpion

Continuă să se manifeste azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau persoanele cu care lucrezi. Motivele s-ar putea să fie cele de ieri sau poate că au apărut altele noi între timp. În orice caz, cert este că nu rezolvi nimic dacă încerci să îţi impui punctul de vedere în faţa lor. Ai avea mai mult de câştigat dacă ai încerca să ajungi la un compromis prin dialog, pe calea unor concesii de ambele părţi. Caută să vezi la ce anume nu eşti dispus(ă) să renunţi, astfel încât să ştii cum să pui problema în cadrul discuţiilor.

Horoscop 15 martie Sagetator

S-ar putea ca şi astăzi să aibă de suferit starea ta de spirit. Nu prea ai energie să faci mare lucru, iar nivelul de optimism pe care îl ai este la cote de avarie. Din acest motiv, s-ar putea să nu seisezi la timp oportunităţile care-ţi trec pragul sau dacă le observi, preferi să le ignori din cauză că cer prea mult de la tine în această perioadă. Încearcă să vezi ce anume te face să te simţi aşa şi caută să înlături cauza acestei apatii. Din cauza ei, rişti să pierzi şanse importante de afirmare şi recunoaştere a meritelor.

Horoscop 15 martie Capricorn

Poate fi destul de greu astăzi să îţi găseşti energia atât pentru planurile de viitor, cât şi pentru preocupările de moment. În alte cazuri, nativii(ele) acestui semn se împart cu greu între viaţa socială şi cea sentimentală, care îi/le solicită în egală măsură. Aşadar, trebuie să faci eforturi astăzi pentru a te ridica la înălţimea aşteptărilor de pe ambele planuri. De asemenea, poate fi tentat să te dedici doar activităţilor sau angajamentelor care îţi aduc satisfacţii imediate, dar trebuie să gândeşti anumite lucruri în perspectivă, să nu pierzi din vedere obiectivele tale personale şi comune pe termen ceva mai lung.

Horoscop 15 martie Varsator

Viaţa profesională şi cea de familie constituie astăzi două centre de interes principale pentru tine. Ambele necesită acelaşi nivel de implicare din partea ta, dar poate fi destul de dificil să te împarţi în două direcţii într-un mod care să satisfacă pretenţiile fiecărora. Cea mai bună metodă ar fi aceea de a te concentra pe lucrurile pe care le faci la momentul potrivit; pentru a nu fi nevoit(ă) să îţi iei de lucru şi acasă, concentrează-te exclusiv pe ceea ce ai de făcut la muncă în timpul programului şi viceversa. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu reproşuri.

Horoscop 15 martie Pesti

Se manifestă şi azi unele tensiuni între tine şi unii interlocutori, cel mai probabil din cauza faptului că nu ai reuşit să ajungi la o concluzie cu ei în raport cu unele subiecte sensibile. Dacă simţi că nu eşti nici azi în dispoziţia necesară în care să poţi naviga uşor astfel de momente, poate că ar fi mai bine dacă le-ai evita, mai ales în cazul în care nu sunt urgente. În felul acesta, le vei putea relua atunci când există o disponibilitate la dialog pe ambele planuri, astfel încât să se ajungă la un compromis fără prea multe tensiuni.

Advertisements


Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

Care este reactia ta la acest articol?

Scary Scary
0
Scary
Angry Angry
0
Angry
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
Like Like
1
Like

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *