Britney Spears – anunț fabulos pentru fani. Vedeta este din nou însărcinată!

Britney Spears vine cu un anunț fabulos pentru fani. Vedeta este din nou însărcinată, pentru a treia oară, de data aceasta cu logodnicul ei, Sam Asghari. 4 min


Advertisements

Cântăreața Britney Spears le-a dat admiratorilor săi o veste incredibilă! Vedeta este din nou însărcinată, pentru a treia oară, de data aceasta cu logodnicul ei, Sam Asghari.

Cântăreața a făcut anunțul printr-o postare pe Instagram. Ea a spus că a făcut testul după ce partenerul ei, Sam Asghari, a tachinat-o cu privire la faptul că este ”însărcinată cu mâncare”

”Am slăbit atât de mult să plec în excursia mea în Maui doar ca să recuperez totul 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ … M-am gândit „La naiba… ce s-a întâmplat cu stomacul meu ???”, și-a început declarația vedeta.

britney gravida

Britney Spears s-a logodit la câteva zile după ce tatăl său a renunţat la tutela asupra ei. Vedeta a anunţat fericitul eveniment pe Instagram, într-o postare în care apare alături de logodnicul ei.

„Nu pot să cred!”, spune Britney, arătând inelul de logodnă, moment în care Sam Asghari o întreabă dacă îi place. „Daaa”, răspunde ea, fericită. Bijuteria are un diamant de patru carate, gravat în interior cu cuvântul „leoaică”, porecla vedetei. Fanii au felicitat-o pe Instagram, dar, în acelaşi timp, au rugat-o să facă un contract prenupţial.

Ce a îndurat Britney Spears sub tutela tatălui ei. A fost forțată să poarte un dispozitiv contraceptiv, pentru a nu mai face copii

Advertisements

În luna iunie a anului trecut, Britney Spears a lansat un atac fără precedent la adresa tatălui ei. Cântăreaţa îi aducea acuzaţii deosebit de grave bărbatului care i-a dat viaţă, susţinând că se simte ca o sclavă.

Artista declara, la acel moment, că tatăl ei nu îi dă voie să renunțe la dispozitivul contraceptiv care i-a fost montat împotriva voinţei ei și nici să se căsătorească. Artista îi aducea acuzaţii grave lui Jamie Spears, susţinând că el şi echipa lui o tratează ca pe o „sclavă”.

După divorţul de Kevin Federline care a avut loc în anul 2006, aceasta a intrat într-o perioadă de depresie. În 2007, a pierdut custodia copiilor, iar începând cu 2008, nu a mai avut control asupra propriilor finanțe, nici asupra deciziilor legate de propria îngrijire medicală sau de locuință. 

După ce tutela a fost înlăturată însă, la doar câteva zile, Britney Spears și partenerul ei, Sam Asghari, s-au logodit. 

britney spears insarcinata

La apogeul faimei sale, Spears a fost una dintre cele mai mari vedete pop din lume, cunoscută cel mai bine pentru hituri, inclusiv … ”Baby One More Time”, ”Oops!… I Did It Again”, ”I’m A Slave 4 U”, ”Toxic” și ”Womanizer”.

Cu toate acestea, ea nu a mai cântat live din 2018 și a promis să nu o facă cât timp tatăl ei avea tutela.

Advertisements

Ti-a placut? Ti s-a parut interesant? Nu tine doar pentru tine, distribuie acest articol!

2

0 comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *